Set incepator - low cost

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ritesco
Puncte: 0

Re: Set incepator - low cost

Mesaj de ritesco »

Acuma nu stiu la ce distante vrei sa dai,dar 100 de metrii o sa atunci cu ambele mulinete si nu vei avea nevoie sa lansezi mai mult,pentru ca ai nevoie de de nada la 100 de metrii ..
Eu bine,Tu ?

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

100 de metrii cu naditor sau cu plumb cu pasta pentru mine e perfect !
tinand cont ca nu sunt un aruncator de meserie si sunt primele betze de 3.90...cred ca o sa ma incurce putin la inceput dar dupa 5-6 partide o sa ma ajute destul ma gandesc....si ca mulinete astept sa le vad si daca o sa fiu in continuare confuz o sa le cumpar pe amndoua si apoi o sa vad pe care o vand...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ritesco

Mesaj de ritesco »

Mtx 8 este foarte rigida si te poti infige in ea fara frica se rupe,acum nu stiu exact cu cat merge sa o incarci exact,dar undeva pe la 110-120 de grame este suficient.Nu trebuie sa le iei amandoua .. o sa primesti detaliile necesare la magazin.
Eu bine,Tu ?

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

aia e ... vreau sa ma tina 1-2 ani minim ...nu vreau ca la inceput de sezon sa le schimb !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ritesco

Mesaj de ritesco »

Daca o incarci corespunzator nu se rupe,nu e asa greu sa arunci mult,e mai greu sa arunci mult,la punct fix si sa nadesti la fel ...
Eu bine,Tu ?

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

ma refeream la mulinete, in bete am toata increderea :)

ritesco

Mesaj de ritesco »

Nu cunosc mulinetele Hakuyo,dar cu amandoua o sa te duci in 100 de metrii cel putin,Cele Okuma sunt fiabile.
Eu bine,Tu ?

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Am avut xa-8000 si le am folosit foarte mult timp, de curand le am facut cadou unui pescar. Xa'urile sunt bune pt orice situatie de pescuit la care te poti gandi, sunt fiabile...foarte fiabile, raport calitate pret imbatabil pe piata la ora actuala, de aruncat arunca foarte bine pt ca asaza firul bine si are tamburul mare, nu face peruci......frana lucreza impecabil mai ales daca le cumperi de la mitranescu din magazin pt ca sunt deja tunate cu frama rapida adica la o rotire de 180 grade a fluturelui de la tambur este frana foarte slaba .....
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

mihai turiac scrie:Am avut xa-8000 si le am folosit foarte mult timp, de curand le am facut cadou unui pescar. Xa'urile sunt bune pt orice situatie de pescuit la care te poti gandi, sunt fiabile...foarte fiabile, raport calitate pret imbatabil pe piata la ora actuala, de aruncat arunca foarte bine pt ca asaza firul bine si are tamburul mare, nu face peruci......frana lucreza impecabil mai ales daca le cumperi de la mitranescu din magazin pt ca sunt deja tunate cu frama rapida adica la o rotire de 180 grade a fluturelui de la tambur este frana foarte slaba .....
am inteles, pai de la el vreau sa le cumpar ..sa le pun pe mtx 8
aia imi era ingrijorarea ..cum aseaza firul, si ma bucur ca le are deja tunate pentru ca urma sa il intreb de bucsa :D daca le are puse pe ele direct.
la banii aia nu cred ca exista ceva la fel de bun, am tot cautat pe net despre ele si nu am gasit pareri deloc rele...eu ma gandeam la modelul de 10000 dar astept sa le vad pe amndoua.

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Diferenta untre modele -6000, 8000, 10000 si 12000 o consta doar adancinea tamburului corpul mulinetei cat si diametrul taburului sunt aceleas, partea cea mai frumoasa este ca are tambur de rezerva din grafit cei drept dar.......dar un tambur de rezerva nou, metalic (aluminiu) nu costa 200 de lei ca la shimano :))) costa maxim 50 ron.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”