sfat achizitie echipament

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Driscu Radu
Puncte: 0

Re: sfat achizitie echipament

Mesaj de Driscu Radu »

Dacă vrei ceva mai deosebit ca lanseta alege un sportext sunt lanseta bune si in gama de pret 400-600 ca si mulineta as alege o tică abyss.

Crap.mures

Mesaj de Crap.mures »

Salut, ti-am lasat un mesaj privat.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

DumiD scrie:Fox nu-s în stare să facă un spomb, ce te face să crezi că știu să facă o mulinetă?
Pe de alta parte, daca ar face mulinete cum fac rodpoduri si corturi, Shimano si Daiwa ar da faliment.
On-topic: mulinete Shimano XTD iar lansete..care-ti plac, se potrivesc pe stilul tau de pescuit si pe care ti le permiti.

florianb

Mesaj de florianb »

DumiD scrie:Fox nu-s în stare să facă un spomb, ce te face să crezi că știu să facă o mulinetă?
Am mulinete Fox EOS 12000, crede-ma sunt super mulinete! Deci daca n-ai probat nu spune nimic mai bine!

razel11

Mesaj de razel11 »

Am cumparat de curind 2 mulinete fx11 si vreau s iti spun ca nu sunt cu nimic mai prejos ca daiwa sau shimano

razel11

Mesaj de razel11 »

Poate ca nu are Fox cele mai bune spomburi dar la capitolu camping si bagajerie cred ca are cele mai bune vanzari in europa

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Corect cu campingul, nu mi-aș schimba scaunul FX Super Deluxe Recliner cu nimic, tetiera aia face toți banii. Și totuși nu mi-aș lua mulinete Fox doar să mă aflu în treabă când costă cât Daiwa sau Shimano. Am văzut la spomb ce mari "ingineri" sunt :lol:

razel11

Mesaj de razel11 »

Folosesc de mult timp lansete si mulinete de la shimano,dar din pacate nici la ei nu mai este calitatea care era inainte

Liviu andone

sfat achizitie echipament

Mesaj de Liviu andone »

Tocmai am citit un post cat toate zilele cu problemele mulinetelor shimano,dar majoritatea le recomanda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

razel11

Mesaj de razel11 »

Pai chiar si eu care nu mai sunt asa multumit de calitatea de la shimano, nu stiu cu ce as putea schimba bblc ci4 si nu as sti nici altcuiva ce sa recomand

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”