SFAT achizitie Free Spirit E class

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi.b
Puncte: 0

SFAT achizitie Free Spirit E class

Mesaj de gabi.b »

Salutare tuturor!Vreau sa-mi achizitionez modelul nou de Free Spirit E class, 3.60 si 3.5lb dar la prima vedere mi s-au parut cam rigide(cu precizarea ca am pus mana pe una la Big Fish,dar nimic mai mult).Rog posesorii sau pe cei ce au avut ocazia sa pescuiasca cu ele sa-mi spuna si mie cum se comporta in dril.Va multumesc!

gabi.b

Re: SFAT achizitie Free Spirit E class

Mesaj de gabi.b »

Chiar nu ma poate ajuta nimeni!?

costea

Mesaj de costea »

salut!nu cred,sau cel putin nu am vazut sau auzit ca free spiritul a scos un nou e class(te referi cumva la e classul facut la comanda in uk cu cotorul din duplon sau pluta?) dar sa lasam asta si sa trecem la lanseta:eu am avut la un moment dat e classul de 3 lb si pot sa spun ca e o lanseta super la banii aia...daca in casting are o actiune ferma si arunca super bine ,culmea e ca in dril devine moale si ia exact forma de potcoava.ce mi-a placut la ea:lanseta usoara,inele de calitate,bine lucrata , foarte rezistenta si arunca bine...ce nu mi-a placut:mandrina mulinetei care ori nu se potriveste cu cu mulinetele xxl ori se datoreaza faptului ca in dril e prea moale si asta da senzatia ca sare mulineta de la locul ei si nu mia placut deloc cotorul .o seara buna

gabi.b

Mesaj de gabi.b »

Merci' frumos pentru feedback-ul tau!

Cristian Victor

Mesaj de Cristian Victor »

costea scrie:salut!nu cred,sau cel putin nu am vazut sau auzit ca free spiritul a scos un nou e class(te referi cumva la e classul facut la comanda in uk cu cotorul din duplon sau pluta?) dar sa lasam asta si sa trecem la lanseta:eu am avut la un moment dat e classul de 3 lb si pot sa spun ca e o lanseta super la banii aia...daca in casting are o actiune ferma si arunca super bine ,culmea e ca in dril devine moale si ia exact forma de potcoava.ce mi-a placut la ea:lanseta usoara,inele de calitate,bine lucrata , foarte rezistenta si arunca bine...ce nu mi-a placut:mandrina mulinetei care ori nu se potriveste cu cu mulinetele xxl ori se datoreaza faptului ca in dril e prea moale si asta da senzatia ca sare mulineta de la locul ei si nu mia placut deloc cotorul .o seara buna
salut!
este vorba de varianta de 3.60 sau 3.90 (din ce am gasit eu, 3 lb nu exista in varianta de 3.60); multumesc
Nume utilizator schimbat din cri

gabi.b

Mesaj de gabi.b »

3,60 si 3,5lb

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”