Sfat achizitie lansete + mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dancalinescu
Puncte: 0

Re: Sfat achizitie lansete + mulinete

Mesaj de dancalinescu »

nit_matias scrie:Salut,

Eu am folosit un an si ceva mulinetele de la decathlon si le-am dat perfect functionale si sunt sigur ca la un pescuit normal si daca nu fortezi in ele te tin 5-6 sezoane fara probleme:

http://www.decathlon.ro/p/8127135_mulin ... f7c-c.html

Iar la lansete, am aruncat cu una din 3 bucati si chiar mi-a lasat o impresie buna, nu e MTX, dar pentru un pescuit de placere, fara pretentii sunt perfecte:

http://danmitranescu.ro/205-451/LANSETE ... CE-362.php
Legat de betele propuse de colegul citat in acest post, am numai cuvinte de lauda. Eu le am de anul trecut si sunt mai mult decat suficiente pentru un pescuit de placere.

Nu am incercat mulineta propusa de el dar consider ca in banii astia (~150 de lei) poti gasi ceva Hakuyo sau Baracuda care sa se preteze mai bine nevoilor tale. :)
Sub 100 de lei per mulineta, recomand marca SERT (se gasesc prin Carrefour sau alte magazine de gen) si sunt surprinzator de bune raportat la cei ~70 ron cat costa. :)
Cu un SERT aduci taras un crap de ~10 kg fara sa aiba ceva de obiectat. :lol: Mnoh, eu am prins cu ea unul de 5-7 kg si nu a sughitat deloc. :)

d3m0n0id
Puncte: 0

Re: Sfat achizitie lansete + mulinete

Mesaj de d3m0n0id »

Mulțumesc mult pentru răspunsuri. Am găsit mulinete Okuma Pl865 pescuite câteva sezoane, le iau săptămâna viitoare. Par sa fie ok, fără jocuri. Mai iau 2 MTX 8 și am am postat un anunț în bazar pentru 2 MTX 14. Sa vad ce iese. :)
Am primit cadou de la un unchi și o lanseta caperlan firesight 5 cu tot cu mulineta asa ca anul asta cred ca mi-am luat jucării pentru următorii doi ani pentru un pescuit de placere.
Ai nevoie de ajutor la administrarea site-ului/magazinului online/profilelor social media sau de marketing / PR online? Vrei un program de afiliere/blogger relations? Da-mi un PM si te ajut.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”