Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
MTX11 si MTX6 nu sunt nici pe departe rigide.alex b scrie:
Ar mai fi de adaugat gama Hakuyo, dar sunt mult prea rigide pentru stilul meu.
Bazaconia asta de unde ai scos-oIonut C-tinescu scrie: Okuma Axeon v2 60 este cam mica pentru o lanseta de 3.9m.
Intre VII60 si VII80 diferenta este doar de capacitate a tamburului, daca VII60 e mica pt. lanseta de 3,9m de ce-i recomanzi VII80Ionut C-tinescu scrie:Eu am ales Axeon de v2 80, chiar daca depaseste bugetul daca vrei sa pescuiesti si la distanta din mana ti-as recomanda modelul acesta.In caz contrar oricare dintre cele doua de mai sus sunt potrivite, daca vrei sa faci un pescuit de frecventa mai redusa,
recomand Axeon VII80Ionut C-tinescu scrie: Longbow-ul e ideal, daca nu pentru pescuit viteza e mai indicat Powerliner fiind cu aprox. 100 gr. mai usor.
V2 80 nu are doar tamburul ci si corpul mai mare decat V2 60 (100+ gr. diferenta). Citez o postare a unui admin-ului Alin Galbenu dintr-un alt topic :ovideli scrie:Bazaconia asta de unde ai scos-oIonut C-tinescu scrie: Okuma Axeon v2 60 este cam mica pentru o lanseta de 3.9m.Intre VII60 si VII80 diferenta este doar de capacitate a tamburului, daca VII60 e mica pt. lanseta de 3,9m de ce-i recomanzi VII80Ionut C-tinescu scrie:Eu am ales Axeon de v2 80, chiar daca depaseste bugetul daca vrei sa pescuiesti si la distanta din mana ti-as recomanda modelul acesta.In caz contrar oricare dintre cele doua de mai sus sunt potrivite, daca vrei sa faci un pescuit de frecventa mai redusa,recomand Axeon VII80Ionut C-tinescu scrie: Longbow-ul e ideal, daca nu pentru pescuit viteza e mai indicat Powerliner fiind cu aprox. 100 gr. mai usor.