Sfat achizitie lansete telescopice

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sfat achizitie lansete telescopice

Mesaj de Neamtul »

Detin si eu o telescopica Daiwa Megaforce. Lanseta e foarte bine finisata, componente de calitate dar eu deja i-am rupt varful de doua ori(ce-i drept nu in aruncare).
Vezi poate mai gasesti Attack Telecarp. Cu alea poti sa dai si pe balta si pe dunare si poti sa si nadesti cu ele. Puternice, bine finisate, inele matisate si pretul era in jur de 150lei/buc.

doruSV

Mesaj de doruSV »

Am pescuit de vreo 5-6 ori cu Baracuda Storm de 3.9 m.
Actiunea nu e chiar de varf, lucreaza cam 1/3 din bat.
Betele sunt rezistente, am prins crapi pana in 10 kg cu ele si n-am avut nici o emotie. La mal iti ofera un control excelent asupra pestelui. Avantaj major cand ai structuri langa mal.
Un alt aspect important e ca nu simti violent socurile date de peste, pentru unii s-ar putea sa fie un minus chestia asta. Pentru altii, nu.
Ca fapt divers, un crap de vreo 10 kg il simti in batul asta cam ca unul de vreo 3-4 kg intr-un Fl Strategist (model nou) de 3.9 metri.
Asta e parerea mea, subiectiva evident.

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

doruSV scrie:Am pescuit de vreo 5-6 ori cu Baracuda Storm de 3.9 m.
Actiunea nu e chiar de varf, lucreaza cam 1/3 din bat.
Betele sunt rezistente, am prins crapi pana in 10 kg cu ele si n-am avut nici o emotie. La mal iti ofera un control excelent asupra pestelui. Avantaj major cand ai structuri langa mal.
Un alt aspect important e ca nu simti violent socurile date de peste, pentru unii s-ar putea sa fie un minus chestia asta. Pentru altii, nu.
Ca fapt divers, un crap de vreo 10 kg il simti in batul asta cam ca unul de vreo 3-4 kg intr-un Fl Strategist (model nou) de 3.9 metri.
Asta e parerea mea, subiectiva evident.

salut,
mersi pt info ...o intrebare in legatura cu ele?
cum se comporta la aruncare? stiu ca sunt solide din multe puncte de vedere.... cam cat se arunca cu ele cu momitor? bate 100 m?

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Eventual daca ii tai jos inelul de pe primul tronson care e mult prea aproape de mandrina.

Stanciu Catalin

Mesaj de Stanciu Catalin »

Salut,
In acest moment chiar vand eu 4 lansete telescopice Baracuda Storm 3.6m - folosite 4/5 partide
Lungime: 3.6 m
Actiune: A: 150-250g.
Lungime stransa: 115cm
Greutate: 410g.
Tronsoane: 5
Inele: 6
Informatii diverse: lanseta mix carbon
Lanseta telescopica ranforsata, recomandata pentru pescuitul la crap. Lanseta este echipata cu inele T-Sic si mandrina robusta si inoxidabila.
Pretul pe pachet este de 280 ron
Daca te intereseaza, 0724407008

Wily

Mesaj de Wily »

Exista ceva telescopic pt SPOD?

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Mai greu pe la noi
Eu pescuiesc cu gipo prestige de 3,5 lbs telescopice, merg destul de bine si la nadit, am folosit una la nadit cu bulgare in spomb (vreloiam bulgari cu precizie, cu firul.pe clips)
Dar, dedicat pentru spod, dau cu shimano beastmaster cx telesurf, de 200 de grame

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Si ar mai fi fost attak telecarp de 3,60 cub3,5 lbs...niste pari, am folosit unul ca spod un an de zile

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”