Sfat achizitie noi lansete pt CRAP !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Thomas Cristian
pescar de competitie
Puncte: 0

Sfat achizitie noi lansete pt CRAP !

Mesaj de Thomas Cristian »

Va salut cu respect colegi pescari ! Am inceput acest topic pentru a ma ajuta cu sfaturi din propria dvs experienta, pentru achizitionarea unor noi lansete de crap.
Cerintele mele ar fi lansete de crap de 3.90, inel de plecare de diametru 50mm , 3,5 lb , din 2 tronsoane bineinteles, si un pret maxim zic eu 500-550 lei / buc .
Doresc sa pot arunca la distanta, folosesc de cele mai multe ori naditor, dar si plumbi inline de 115 120g, plus saculet.
Ca mulineta voi folosi Shimano Medium Baitrunner XTA 2012, probabil cu un fir de 0.25 , nu m-am hotarat inca nici la fir.
Eu am imprumutat un MTX 14 de 3.90, sunt ok parerea mea, il respect pe DL Mitranescu, dar nu m-au fascinat, am ramas uimit doar ca pot face fata cu brio unor lansete mult mai scumpe gen Hi-s 200 la concursul de casting organizat de dansul. As vrea sa le ai incerc poatema insel eu.
La ce m-am gandit : Hakuyo MTX 14, Maver Genesis 3,90 si Sonik sk3 tot 3.90 .
Mentionez ca le voi achizitiona in aceasta iarna deci timp de teste,ar fi, dar sincer nici un magazin nu mi-a oferit vreo lanseta pt 2 3 aruncari intr-o parcare ca sa le testez in aruncari.
Multumesc antipicat !

Lao
pescar de competitie

Re: Sfat achizitie noi lansete pt CRAP !

Mesaj de Lao »

Intreb si eu asa: daca ti-ai luat Shimano Medium Baitrunner, la ce iti mai trebuie inel de 50?

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Si fir de 0,25!!!!!

Thomas Cristian
pescar de competitie

din cate stiam eu, ajuta la aruncari la distanta?! gresesc ?
sau ce e gresit ? prea mica mulineta pt o lanseta de 3.96 ?

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Faza e ca la mulineta aia si fir atat de subtire nu ai nevoie de inel de plecare de 50, nici macar la bete de 3,60m. :wink:
Sunt destule bete de 3,60 cu inel de 40 care bat lejer 100m in combinatie cu un tambur mare gen BBLC modelul vechi asa ca nu vei avea probleme cu medium XT-A.

Thomas Cristian
pescar de competitie

Astazi am fost la total si am vb ai cu un tip mihai dk nu ma insel, care la fel mi au explicat despre inelul de 40 si 50.. Am inteles acum cum sta treaba...
Chestia e ca el mi a aratat un fox de 3.96 super slim , mi au placut mult de tot.. Costa in jur de 650 lei buc..si niste daiwa de vreo 850 dar deja depasesc cu mult ..

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Shimano Beast Master si nu ai nevoie de inel de 50

Vezi ca Mitranscu pescuieste cu mtx-uri cu inel de 40 nu de 50, foarte importanta este pozitionarea primului inel fata de mandrina iar la Beastmaster ai 123 cm

Thomas Cristian
pescar de competitie

da, am vazut si niste beast master azi, chiar am un prieten cu shimano , o sa-l mai intreb pe el una alta. plus ca am un pont de la un tip, cu un site austriac,unde un beastmaster de 3.96 este 98 de euro. ce sa mai zic ca la 4 bucati iti dau o mulineta gratis :))

Thomas Cristian
pescar de competitie

Ceva pareri despre Fox Horizon de 3.90 3.5 lb ? cum se comporta in lansari la distanta, etc ??

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Arata fffff bine,ultra-slim,seamana f mult cu Free Spirit,pacat ca sunt cu actiune rapida,sunt tari,eu cautam niste lansete mai moi,altfel nici nu mai stateam pe ganduri...cred ca se merita investitia desi e cam maricica ...880 ron/buc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”