sfat achizitionare lansete de crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
iulica

sfat achizitionare lansete de crap

Mesaj de iulica »

buna ziua,as dori sa achizitionez 3 lansete de crap 3,9m,3.5lbdin 2 bucati cam in jurul la 200 ron bucata.va rog sa ma sfatuiti care ar fi mai fiabile in gama aceasta de pret.va multumesc ptr ajutor

smecherache

Re: sfat achizitionare lansete de crap

Mesaj de smecherache »

o lanseta buna o gasesti de la 600 ron in sus!nu lua panarame!si eu am bagat o gramada de bani in panarame pana am vazut ce inseamna o lanseta si o mulineta de calitate care pe balta iti fac drilul o placere de neimaginat!daca vrei sa devi un crapar adevarat ai de bagat bani!nu te amagii cu iluzii! P.S. vezi ca sunt multi crapari adevarati care in aceasta perioada isi schimba echipamentul si prinzi preturi bune :wink:

iulica

Mesaj de iulica »

multumesc mult pentru raspuns stiu ca aveti dreptate dar eu nu merg la pescuit mai mult de 3-4 ori pe an deoarece nu sint in tara.de acea am fixat un buget asa de mic.n-are nici un rost sa cheltui foarte mult pe scule foarte scumpe si sa le folosesc atit de putin.astept noi raspunsuri.va multumesc

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Neamtul »

O lanseta buna o poti gasi si la 3-400lei.Uita-te la Senzor Club,Warrior ES,Cormoran Carp Force,Chub Outcast si ar mai fi cateva,care isi fac treba cu brio.Am schimbat in ultimii 2 ani 6(sase!)tipuri de lansete de crap din diferite categorii de pret si crede-ma ca diferentele nu sunt chiar atat de mari incat sa se justifice pretul celor scumpe.Crap de 20kg poti sa prinzi si cu o amarata lanseta Sert sau Spro de 150-250lei,fara sa se rupa.
Am vrut si eu sa fac un upgrade de echipament si am ajuns la concluzia ca am scule prea bune pentru pestii si baltile pe care le folosesc.
O lanseta+mulineta buna nu ar trebui sa depaseasc 500lei.Daca tot nu gasesti nimic la banii astia,mai bine cauti ceva bun second hand.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca mergi la peste de 3 ori pe an, ti-ar fi mai potrivite niste telescopice, nu ocupa loc mult...Gasesti la Expo cu 200 lei 4 bucati ! Cu tot cu mulinete ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

iulica scrie:buna ziua,as dori sa achizitionez 3 lansete de crap 3,9m,3.5lbdin 2 bucati cam in jurul la 200 ron bucata.va rog sa ma sfatuiti care ar fi mai fiabile in gama aceasta de pret.va multumesc ptr ajutor
CA SA CITEZ UN AMIC...LA BANII ASTIA ITI IEI BELDII NU LANSETE. PAREREA MEA (NU NICU VACAROIU)
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

iulica

Mesaj de iulica »

buna ziua,dl mateianu va multumesc ptr sfat ,am lansete telescopice dar vroiam si niste scule de crap.cred ca aveti dreptate nu se merita ptr 3-4 iesiri scule speciale ptr crap.voi mai astepta ptr cind voi avea mai mult timp si imi voi lua atunci un echipament pe care sa-l folosesc si nu sa stea in debara.va multumesc inca o data si fir intins

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

se poate prinde peste frumos si, de ce nu, ca e foarte la moda, sa arunci distante apreciabile cu lansete hakuyo mtx. foarte bune in banii lor. sau, alta varianta, la magazinul de unde imi iau eu cele mai multe produse, are doua sert swart de 3,90 cu 3,5 lbs pe pret vechi, 200 de lei bucata. dar mai bune sunt hakuyo

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”