tudor1995 scrie:ce parere aveti de lansete mtx 11, 10 si 8...am vazut ca sunt la un pret mai bun totusi...
MTX11 este o lanseta ce exceleaza prin faptul ca este foarte rezistenta, raportat la cat de "bleaga" se prezinta ( aproximata cu 3,5 lbs ). Este o lanseta pentru cei care asociaza indoitul lansetei cu placerea in pescuit si din cele descrise nu cred ca asta cauti.
MTX8 este o lanseta pe care te poti baza in orice conditii de pescuit ( la fel ca si MTX14 sau chiar Class ) , diferind de cele superioare printr-o greutate mai mare ( aprox. 25% mai mult ). Consider ca MTX8 este cea mai ieftina lanseta pe care te poti baza atunci cand folosesti momitor mare, saci solubili, spombul, sau alte monturi mai grele, mai ales atunci cand este nevoie si de distanta.
MTX10 este deja prea grea ( 600g ) si plusul de greutate nu ii creeaza mari avantaje in conditii de pescuit. O vad mai mult pentru nadit cu spombul mare, pentru pescuit "greu" ( Dunare, somn, monturi foarte grele, ... ).
Atat MTX8 cat si MTX14 vor veni in aproz 45 zile cu doua schimbari fata de modelele de pana acum. Vor avea inele de tip K si vor fi complet negre ( inele, mandrina, blank ).
Modelele implinesc 10 ani de cand sunt pe piata de la noi si ne-am gandit sa le "aranjam" putin, fiind o editie aniversara.