Sfat achizitionare mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

marius.mohan
Puncte: 0

Sfat achizitionare mulinete

Mesaj de marius.mohan »

Salut,
Vreau sa imi achizitionez patru mulinete pentru crap cu tambur longcast.Lansetele pe care am de gand sa le imperechez cu aceste mulinete sunt Senzor Club.Am folosit pe acest model de lanseta o mulineta Okuma Powerliner si la o prima vedere se inteleg f bine.Oscilez intre mai multe modele de mulinete si as avea nevoie de parerea celor care folosesc aceste mulinete:Okuma Powerliner,Synex,Banax Helicon, ET Long Cast 8000.Dupa cum o sa va dati seama ma invart in jurul la 250 ron/buc.Daca aveti si alte propuneri le astept aici.Multumesc

gor965
Moderator

Re: Sfat achizitionare mulinete

Mesaj de gor965 »

Fiindca e un bat de 3.90m , cu inel de plecare de 50 , eu as zice ca cea mai potrivita este Okuma Synex 665 !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

smecherache

Mesaj de smecherache »

am si eu o intrebare ca sa nu mai deschid alt topic :!: ce mulinete sa imi cumpar,cu pretul pana in 700 ron :?: mentionez ca am lansete senzor magic :!: :wink:

Luci

Mesaj de Luci »

Banax Helicon 5600 NF
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

smecherache

Mesaj de smecherache »

nu imi plac si le-am vandut!am avut doua!vreau okuma sau shimano pentru lansari la mare distantacu tambur lat de 0,28-600 sau 500 metri!vtreau sa arunc macar 120 de metrii :!:

smecherache

Mesaj de smecherache »

ce secretosi sunteti :mrgreen: vroiam sa vad si eu ce idei aveti :!: dar vad ca ii mancati si pe cei incepatori cu ideile voastre :!: atata mancarime si nu stiu de ce :!:vorba unui prietn de-al meu:pacat de tara asta ca e asa frumoasa si pacat ca e populata :!:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Smecherache,
Hai ca iti dezvalui eu secretul: majoritatea pescarilor folosesc BBRLC.
Multumit?
C. S. PELICANUL

smecherache

Mesaj de smecherache »

multumesc coane,asta stiam :!: dar multi folosesc si alte mulinete :!: adevarul ca la ele castigi 15 metri fata de altele care costa maxim 250 ron :!: se merita pretul :?: si pana la urma in functie de balta aceasta distanta se poate castiga cu un fir mai subtire :!: astept raspunsuri :!: dar vezi ca si bbrlc-urile difera,am auzit de diferente de cele cumparate din tara si cei care le au de afara :?: tu ce stii :?:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

La categoria de pret mentionata de tine BBRLC-ul domina tot ce inseamna concurenta.
Daca urci la pret per bucata apar mulinete superioare tot din gama Shimano(XTB,XSA, XTA, gama Power Aero, gama Aero Tehnium). Si Daiwa are niste modele foarte reusite.
Legat de BBRLC-uri, au fost la un moment dat pe piata niste zvonuri ca ar fi aparut falsuri. Din cate am auzit eu, nu s-a plans nimeni.
C. S. PELICANUL

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am eu.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet