Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
renunta la leadcore si se usureaza si mai siCezar Bibu scrie: m-a interesat sa-mi usurez un pic ansamblul
Asa este cezar, cu cat inaintam in varsta bblc-ul atarna greu, asa ca trecem la mulinete din categoria light. Daca caut prin garaj gasesc vreo 4 buc. Arges...alea sunt ..........Cezar Bibu scrie:din experienta mea, pot sa va spun ca eu folosesc de 2 ani xtb5500 si arunc la fel de mult ca si cu BBLC pe care le-am avut inainte destul de multi ani. si nu ma gindesc sa le schimb, apropo de fiabilitate !
si xta este un model interesant, dar e la fel de masiva ca si BBLC. depinde ce vrei, de ex, pe mine m-a interesat sa-mi usurez un pic ansamblul bat-mulineta, pentru ca pescuiesc si singur si diferenta e de mai bine de 200g...
de Daiwe nu stiu, nu ma bag....
Lansete adevarate,nu gluma.Nu are curaj nimeni sa se lege de tine!!!!Galante scrie:Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Azi au bagat o reducere la ultegra xta 12000 pe un anumit site insa nu mai e decat o bucata . La pretul ala luam 4 bucati instant dar asa....
Cred ca pana la urma raman la xtb 5500 desi lansetele sunt mtx-ul lui Mitranescu , deci cam grele si cam tapene pentru finetea xtb-ului.