Sfat alegere lansete!!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristianos02

Sfat alegere lansete!!!

Mesaj de cristianos02 »

Salutare, doresc să achiziționez 4 lansete de 3.90 din 2 buc, pe care le voi echipa cu mulinetele Okuma PL 860.

Oscilez intre:

Fox warrior S
Okuma epix v2
K-karp Adamant
K-karp Gladio
Daiwa Black Widow

Nu doresc sa ating super distante în lansare. Nu pescuiesc plantat.

Astept păreri de la pescarii care folosesc aceste lansete.
Va mulțumesc anticipat!

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sfat alegere lansete!!!

Mesaj de mihai florescu »

cristianos02 scrie:Salutare, doresc să achiziționez 4 lansete de 3.90 din 2 buc, pe care le voi echipa cu mulinetele Okuma PL 860.

Oscilez intre:

Fox warrior S
Okuma epix v2
K-karp Adamant
K-karp Gladio
Daiwa Black Widow

Nu doresc sa ating super distante în lansare. Nu pescuiesc plantat.

Astept păreri de la pescarii care folosesc aceste lansete.
Va mulțumesc anticipat!
Din modelele enumerate eu as alege Fox Warrior S, din punctul meu de vedere detine o rezerva de putere mai mare fata de restul modelelor.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-fox- ... 19832.html
As fi luat in considerare si modelul K-Karp Dominant si Shimano Tribal Velocity, in functie de buget, Motivul ar fi capacitatea de lansat la distanta mai mare momitoare si/sau saculeti solubili.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 31015.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-kkar ... 51218.html

cristianos02

Mesaj de cristianos02 »

Lansetele precizate de la Shimano și Fox oare își justifică prețul...sau o parte plătim doar firma?

norisss

Mesaj de norisss »

prevad ca discutia se va indrepta spre o anumita marca "ieftina" de lansete, asta daca cineva va da apa la moara acestui thread.

cristianos02

Mesaj de cristianos02 »

Eu vreau un sfat realist. Lanseta s fie ok dpdv al raportului calitate - preț. Nu vreau o anume marca sau sa fie cat se poate de ieftină. Bugetul pe o lanseta e intre 300-500 RON. Astept păreri și argumente.

rinvid2000

Mesaj de rinvid2000 »

Decat 4 bucati mai bine cumpara 2 ok. La 600 -1000 ron / bucata nu mai poti cumpara o lanseta proasta.... la fel si la mulinete.....

cristianos02

Mesaj de cristianos02 »

Eu vreau sfaturi și argumente și mi se propune sa nu iau lansete proaste. Fără variante, fără argumente...

norisss

Mesaj de norisss »

cristianos02 scrie:Eu vreau sfaturi și argumente și mi se propune sa nu iau lansete proaste. Fără variante, fără argumente...

Se vede exact ce vrei...discutii, argumente, comparatii intre lansete, ca mai apoi sa apara niste baieti ce recomanda o anumita lanseta care reprezinta chintesenta pescuitului la crap prin prisma raportului calitate-pret si marketing agresiv, bineinteles.

vasea

Mesaj de vasea »

Am avut k-karp adamant 3.90 3,5 lbs timp de 3 ani. Sunt lansete foarte bune, frumos lucrate cu lac de culoare visinie si matisaj de carbon, rezistente, cu mult peste modele mai consacrate si mai scumpe, nu stiu ce actiune au ca nu ma pricep dar eu aruncam cam 100- 110 metri cu momitor de 60 de grame incarcat gospodareste, folosind fir de 0,25 si inaintas textil si cam 120 de metri cu plumb( masurat intre picheti ), aici pe forum ai sa gasesti multe sute de metri aruncati de diverse lansete dar cate din afirmatii sunt realiste nu stiu. Recomand.

vasea

Mesaj de vasea »

si fereasca sfantu sa zici ceva de rau de respectivul produs ca te-ai nenorocit :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”