Peter Lero scrie:C2 sau NCS. Sunt superbe aman doi. Usoare pentru casting si forte bune pentru drill.
Ai pus mana pe C2 3,90 3,5 lb?
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Peter Lero scrie:C2 sau NCS. Sunt superbe aman doi. Usoare pentru casting si forte bune pentru drill.
danicos scrie:mihai_m scrie:dogpuf scrie:De fapt la stoc scrie " 0 "
eu le-am comandat de aici, transportul 15 euro si mi-au venit in 4 saptamani
sfatul meu este sa vorbesti la meet carp (toto) preturi bune inele alconite, sunt mai bune ca cele de serie
http://www.angelzentrale-herrieden.de/s ... oved-.html
Salut,
Am vazut ca ai comandat de la nemti! Am vrut si eu sa comand niste lansete si mi-au spus ca le livreaza peste 8-12 saptamani. Si mai trebuie sa le achit banii in cont cat mai repede. Mi se pare cam suspect! Sa nu iau teapa! Dau banii si lansetele mai tarziu sau deloc! Tu cum ai procedat?
Merci anticipat pentru ,,luminare''!
Dan
Hai, hai! Obrazul suptire cu cheltuiala se tine!dogpuf scrie:Fsss........ si cand ma gandesc ca sunt doar cateva luni de cand ma gandeam cat de nebun trebuie sa fii sa bagi peste 1000 de euro in echipament de pescuit.2 partide reusite de pescuit si cateva emotii cu ciurucurile mele in drill m-au "luminat" si m-au adus pe calea cea buna si scumpa
Pai uite ce greu este sa iti faci intelese argumentele intr-o discutie despre echipamnet cu persoane care au aceelasi hobby...aici pe forum... Ce pretentii poti sa ai...de la o discutie cu o persoana care nu are hobby-ul asta...dogpuf scrie:Hehehe.. uite ca la acvaristica am reusit sa imi tin in frau bugetul . Dar la echipamentul pt crap deja am iscat discutii cu Seriful si vai ce greu e sa argumentez![]()
![]()
.