sfat fire subtiri crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

PiciuS
Puncte: 0

Re: sfat fire subtiri crap

Mesaj de PiciuS »

aurelian_solomon scrie:Ma poate sfatui cineva, ce fir sa achizitionez pentru lanseuri lungi: sectiune 18, 20 sau 22 mmp? (ansamblu: mulineta Ultegra10000 si lanseta MTX14 inel 40), si mai ales ce fir textil sa folosesc ca inaintas...
Daca ai drum prin Targu Mures haide sa iti arat P-Line CX Premium HI-VIS de 0,25 mm si Sufix Xcelon de 0,20 mm
Sergiu Morar

Catch & Release

shahjaban
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: sfat fire subtiri crap

Mesaj de shahjaban »

Law_35 scrie:Eu am folosit Maver Elite Orange....dupa 3 partide de cate 48 ore ,l am dat jos de pe mulinete....motivul....tot era copt...si am avut 4 bblc incarcate cu el...o investitie care m a cam dezamagit..
Este foarte important si cum pasteaza firele cei din magazin ...am vazut fire la unii chiar si in vitrina !! :D
sau importul a fost facut cu fire ramase prin depozite si importate la pret "redus" ....
Maver este un fir foarte bun , dar cum spune si Ionut este si foarte scump si avand in vedere oferta de pe piata poti lua fire foarte bune la jumatate din banii aia.
Dragos C. - Brasov

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”