Buna ziua.
Ca incepator in pescuit la crap. Doresc sa-mi achizitionezi 3 lansete K-Karp Adamant XTC 3,90m, 3,5lbs din 2buc.
Puteti sa-mi spuneti cum functioneaza la aruncare cu plumb, momitor. Cum comporta in dril si cat de fiabile sunt.
Ce mulineta sa cumpar la aceasta lanseta.
Multumesc
janos54 scrie:Buna ziua.
Ca incepator in pescuit la crap. Doresc sa-mi achizitionezi 3 lansete K-Karp Adamant XTC 3,90m, 3,5lbs din 2buc.
Puteti sa-mi spuneti cum functioneaza la aruncare cu plumb, momitor. Cum comporta in dril si cat de fiabile sunt.
Ce mulineta sa cumpar la aceasta lanseta.
Multumesc
Buna ziua
Lansete mentionate sunt foarte moi, nu o sa ajute in lanseu. Ca si recomandare pentru lansete ar fi Shimano Velocity, setul de patru lansete plus Borseta Shimano Tribal Scale Pouch plus Borseta Shimano Tribal SLR Camera Holster costa 1749 lei. http://www.totalfishing.ro/oferta-set-l ... 71238.html
in ce buget doriti sa se incadreze mulinetele?
Personal am inceput cu Daiwa black widow de 3.60 3.5 lbs, iar dupa un sezon (~ 30 partide) am trecut pe Velocity 3.90 3.5 lbs.
Black widow mi-au placut foarte mult in drill atat cu pesti de 5 kg cat si sub, in lanseu cu un momitor de 55g + nada atuncam undeva intre 50-60 m.
Shimano le am de la inceputul sezonului, 8 partide la activ, in prima faza mi s-au parut foarte grele si rigide, nu pot sa spun ca m-am acomodat inca cu ele, iar cu pesti sub 5 kg nu mai este aceeasi senzatie.
Depinde foarte mult ce stil de pescuit ai de gand sa practici si cel mai important este cum simti tu lanseta in mana.
Mergi intr-un magazin si pune mana pe ele!
You need 3 hobbyes:
1. One to keep you creative
2. One to keep you in shape
3. One to make you money