Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Prietene,colega sau cum vrei tu....Cumva sti care este ierarhia la blancuri?colega scrie:Comparatia nu are termeni: Century e un producator cu o gama larga iar Torrix e doar un model Harrison.
Prietene,in primul rand nu poti cere ca altii sa-ti stabileasca gusturile.Concret daca ceri un sfat legat de bete,atunci aseaza pe pagina ,cam si ce ai vrea tu de la acele bete.Daca vrei sa atingi distante considerabile sau mergi la plantat si vrei sa-ti iei bete doar ptr placerea drilului.Cristi Chiritoi scrie:As vrea sa achizitionez un set de 4 lansete si oscilez intre Century sau Torrix. Daca aveti ceva recomandari dintre astea doua marci, astept propuneri cu multumirile de rigoare.
Iti recomand Trebuchet sau Vargos.Cristi Chiritoi scrie:as vrea mai intai distanta si apoi drill...multumesc inca o data
Eu nu mai lucrez la MeetCarp insa asta nu cred ca ma impiedica sa-i dau sfat sau parerea mea in ceea ce priveste o lanseta foarte buna.marlboro scrie:cristi dintr-o discutie cu "shimanobig" am inteles ca daca esti hotarat sa iti cumperi ceva si daca ai ocazia sa mergi la bucuresti la ei la magazin poti face acolo un casting cu lansetele la care te-ai hotarat sa ti le cumperi..oamenii sunt super ok si iti pot da sfaturi utile
ps:salutari de la iasi