Sfat lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Cristi Chiritoi
Puncte: 0

Sfat lansete

Mesaj de Cristi Chiritoi »

As vrea sa achizitionez un set de 4 lansete si oscilez intre Century sau Torrix. Daca aveti ceva recomandari dintre astea doua marci, astept propuneri cu multumirile de rigoare.

colega

Re: Sfat lansete

Mesaj de colega »

Comparatia nu are termeni: Century e un producator cu o gama larga iar Torrix e doar un model Harrison.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

:D

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Cristi, nu poti alege intre Mercedes si X5. Sau ma rog, poti - dar e irelevant.

Dar referitor la intrebarea ta am avut ocazia sa pescuiesc cu Torrix-ul unui bun prieten si iti pot spune ca merita fiecare banut. Cel putin in drill, e super.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

colega scrie:Comparatia nu are termeni: Century e un producator cu o gama larga iar Torrix e doar un model Harrison.
Prietene,colega sau cum vrei tu....Cumva sti care este ierarhia la blancuri?
Sau poti sa-ti dai seama ce prostie ai spus mai sus?
Ai dat exemplu de genul: Audi este un producator cu o gama larga iar C Class este doar un model Mercedes.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Cristi Chiritoi scrie:As vrea sa achizitionez un set de 4 lansete si oscilez intre Century sau Torrix. Daca aveti ceva recomandari dintre astea doua marci, astept propuneri cu multumirile de rigoare.
Prietene,in primul rand nu poti cere ca altii sa-ti stabileasca gusturile.Concret daca ceri un sfat legat de bete,atunci aseaza pe pagina ,cam si ce ai vrea tu de la acele bete.Daca vrei sa atingi distante considerabile sau mergi la plantat si vrei sa-ti iei bete doar ptr placerea drilului.

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

as vrea mai intai distanta si apoi drill...multumesc inca o data

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Cristi Chiritoi scrie:as vrea mai intai distanta si apoi drill...multumesc inca o data
Iti recomand Trebuchet sau Vargos.
Amandoua sunt facute pe blank Century si am pescuit atat in regim de concurs cat si de placere,cu amandoua.
Placerea pe care am avuto atat in lanseu dar mai ales in dril ,nu s-a comparat cu absolut nici o lanseta.
Trebuche-ul este model mai vechi pe cand Vargos este model scos anul trecut.
Dar daca vrei ca dupa cele doua cerinte le tale ,sa fie si aspectoase.......VARGOS . no doubt.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

cristi dintr-o discutie cu "shimanobig" am inteles ca daca esti hotarat sa iti cumperi ceva si daca ai ocazia sa mergi la bucuresti la ei la magazin poti face acolo un casting cu lansetele la care te-ai hotarat sa ti le cumperi..oamenii sunt super ok si iti pot da sfaturi utile
ps:salutari de la iasi
ImagineImagine
BÂZ

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

marlboro scrie:cristi dintr-o discutie cu "shimanobig" am inteles ca daca esti hotarat sa iti cumperi ceva si daca ai ocazia sa mergi la bucuresti la ei la magazin poti face acolo un casting cu lansetele la care te-ai hotarat sa ti le cumperi..oamenii sunt super ok si iti pot da sfaturi utile
ps:salutari de la iasi
Eu nu mai lucrez la MeetCarp insa asta nu cred ca ma impiedica sa-i dau sfat sau parerea mea in ceea ce priveste o lanseta foarte buna.
Toto a ales sa aduca primul si cel mai vechi manufacturier de lansete de crap din Anglia,in persoana lui Bruce Ashby care are o experienta de cateva decenii in ceea ce priveste lansetele customizate pentru crap.
Insa inafara de acest aspect,trebuie sa vedem in primul rand calitatea materialelor pe care le foloseste si nu in ultimul rand faptul ca si-a pusla bataie toata experienta lui in acest domeniu cand a proiectat si realizat VARGOS.
Exact ceea ce doreste Cristi.Lanseuri impresionante si driluri divine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”