Sfat mulinete incepator

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Sfat mulinete incepator

Mesaj de Vladut Mateianu »

Un prieten aflat la inceput de drum doreste sa achizitioneze 4 mulinete second hand, cu circa 150 lei/buc.

Ce sfaturi ii dati ? Pe ce sa se orienteze ? Exista ceva ieftin si cat de cat bun ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

SERBAN_77

Re: Sfat mulinete incepator

Mesaj de SERBAN_77 »

Vladut Mateianu scrie:Un prieten aflat la inceput de drum doreste sa achizitioneze 4 mulinete second hand, cu circa 150 lei/buc.

Ce sfaturi ii dati ? Pe ce sa se orienteze ? Exista ceva ieftin si cat de cat bun ? :roll:
In primul rand eu recomanda pt ca le folosesc de 4 ani acest model si sunt super multumit este OKUMA SYNEX 650 sn, dar le gasesti cam greu si ar mai fii DAIWA OPUS PLUS 4500 sunt fiabile si bunicele la pret.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

okuma powerliner baitfeeder 865
Nume utilizator schimbat din gazaru

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Hakuyo XD6000 sau mai mare, raport calitate pret foarte bun.
PS: La bugetul alocat per bucata gaseste noi. :wink:

adisefu

Mesaj de adisefu »

okuma pl860 sau pl865

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Okuma, in ordine: Synex sau oryx (cam greu de gasit), (Powerliner 860 sau 865), Cassien CS-65 si longbow (65, 70, 80).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Mircea30

Mesaj de Mircea30 »

Cred ca am ajuns prea tarziu dar okuma lb 60 folosesc eu si nus deloc dezamagit de ele foarte bune si faine si te incadrezi in pret okuma lb 60 costa in jur de 160 de lei depinde de siteuri sper ca team ajutat :D :D

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Mulineta EnergoTeam Long Cast
Vice Campion National 2014

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

Eu i-am luat lui fiumeu acum cativa ani,4 mulinete CAPERLAN - M50F4C...dupa doi ani de forjat aiurea le-a dat de bune tot la un incepator si vad ca ii merg perfect si acum!!!
Apropo sa nu mai deschid un topic aiurea doar pentru o intrebare,intreb aici:deci se pot schimba varfurile intre ele la patru lansete identice?Am un amic care s-a apucat si si-a insirat lansetele pe pat...cat sa dus sa ia ceva din camara,ficasa a schimbat varfurile de la una la alta :lol: Acum asta m-a sunat disperat sa ma intrebe cum face sa afle care de unde este :lol: eu zic ca nu are nimic,doar la fabrica le imperecheaza care cum apuca. :-(

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

max-carpfishing scrie:................
Apropo sa nu mai deschid un topic aiurea doar pentru o intrebare,intreb aici:deci se pot schimba varfurile intre ele la patru lansete identice?Am un amic care s-a apucat si si-a insirat lansetele pe pat...cat sa dus sa ia ceva din camara,ficasa a schimbat varfurile de la una la alta :lol: Acum asta m-a sunat disperat sa ma intrebe cum face sa afle care de unde este :lol: eu zic ca nu are nimic,doar la fabrica le imperecheaza care cum apuca. :-(
Depinde de tipul lansetei (mai exact daca-i de serie sau e de comanda), de tipul de mufare si de uzura din zona de mufare !
Sunt lansete pe mufare spigot la care segmentele sunt inseriate ( blank-ul a fost dintr-o bucata, s-a taiat ulterior in 2 segmente si s-a folosit un spigot la imbinare).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”