Ce sfaturi ii dati ? Pe ce sa se orienteze ? Exista ceva ieftin si cat de cat bun ?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
In primul rand eu recomanda pt ca le folosesc de 4 ani acest model si sunt super multumit este OKUMA SYNEX 650 sn, dar le gasesti cam greu si ar mai fii DAIWA OPUS PLUS 4500 sunt fiabile si bunicele la pret.Vladut Mateianu scrie:Un prieten aflat la inceput de drum doreste sa achizitioneze 4 mulinete second hand, cu circa 150 lei/buc.
Ce sfaturi ii dati ? Pe ce sa se orienteze ? Exista ceva ieftin si cat de cat bun ?
Depinde de tipul lansetei (mai exact daca-i de serie sau e de comanda), de tipul de mufare si de uzura din zona de mufare !max-carpfishing scrie:................
Apropo sa nu mai deschid un topic aiurea doar pentru o intrebare,intreb aici:deci se pot schimba varfurile intre ele la patru lansete identice?Am un amic care s-a apucat si si-a insirat lansetele pe pat...cat sa dus sa ia ceva din camara,ficasa a schimbat varfurile de la una la altaAcum asta m-a sunat disperat sa ma intrebe cum face sa afle care de unde este
eu zic ca nu are nimic,doar la fabrica le imperecheaza care cum apuca.