http://www.karp.ro/suporti-si-rod-pod-u ... esults=198
iti recomand , este bun si pretul la fel si se strange repede. Daca intradevar vrei sa ti l faci singur si sa iesi mai ieftin. poti sa folosesti teava rectangulara daca te pricepi la sudura si cu cateva elemente de pe la magazinele de bricolaj incropesti ceva, spor la treaba
Nu ai pt ce ,eu il am pe cel varianta cu patru si sunt f multumit de el , din cate vad diferenta dintre ele este distanta intre posturi buzz-bar 17.5cm la cel cu 5 fata de cel cu 4 care este de 22 cm eu zic este suficient cei 17,5 dupa parerea mea ca mulinetele sa iti stea fara probleme
In sfarsit am reusit sa duc la cap planul care l-am avut. Am comandat initial online rodpodul recomandat insa a doua zi am primit un telefon de la ei. Aparent mai aveau doar unul pe stoc si avea un mic defect. Nu am vrut sa iau un produs cu defect de nou asa ca mi-au recomandat alt rod pod second hand la pretul de 300 de lei. Intr-un final am hotarat sa fac unul, dupa propriul plac chiar daca o sa coste putin mai mult. Am gasit un mester bun care l-a facut destul de bine, zic eu. i-am dus cateva desene si omul a urmat intocmai planul. Este facut din teava neagra si ulterior galvanizat. Suportii in care vin avertizorii sunt facuti din duraluminiu. Inca mai lipsesc suruburile in forma de T pentru reglaje insa momentan folosesc suruburi normale. Sunt date in lucru la strungar si urmeaza sa le primesc saptamana viitoare. Este extrem de stabil, se demonteaza foarte usor, picioarele se ajusteaza pe lungime si se rotesc la 360 grade. Distanta intre posturi este de 25 cm si buzbarii se regleaza pe inaltime. Ca si proba am atarnat cate un bidon de 5 litri de apa de fiecare buzzbar in locul primei lansete si nici nu s-a clintit. De rasturnat nici nu poate fi vorba. Sunt multumit de cum a iesit, maine urmeaza sa ii fac proba practica. Il urc in masina gata montat si decat il scot pe malul apei