shimano aerlex 10000 xtb

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Simu Alexandru
Puncte: 0

Re: shimano aerlex 10000 xtb

Mesaj de Simu Alexandru »

stanita ioan scrie:Salutare,

ce imi puteti spune despre aceste mulinete nou aparute pe piata noastra ? isi merita banii ?

a folosit cineva pana avum ? sunt comparabile cu alte mulinete de acest gen ?

va multumesc
eu zic sa te duci sa o vezi in magazin prima oara dar parerea mea ca de cat sa iei cea mai varza mulineta de la shimano mai bine un top de la okuma
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

sorinD

Mesaj de sorinD »

Mulți nu vor scrie despre problema sesizată pentru că speră să le mai și vândă când vor avea posibilitatea de upgrade. Este incredibil că mulineta asta rezistă de atâția ani pe piața sub diferite nume (biomaster, navi, Aerlex) și nimeni nu a vrut să sesizeze problema asta, ci doar să scape de ele, tacit.
Sorin

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Nu cred ca e o problema asa mare ..daca esti atent cum deschizi pick upul nu sare nimic...eu de exemplu nu vreau sa le vand ...sunt mulinete foarte rezistente (navi si biomasterul xtb--de la aerlex incoace nu prea imi plac..par mai fragile desi teoretic piesele sunt aceleasi avand aceleasi coduri). Poate ne desluseste cineva de la Totalfishing gen Mugurel Adascalitei cum e cu problema asta. Eu unu sincer nu am considerat o o problema pana la discutia asta.

sorinD

Mesaj de sorinD »

Tritoiu Dragos scrie:Nu cred ca e o problema asa mare ..daca esti atent cum deschizi pick upul nu sare nimic..

Deci admiți că este o problema, dar tu te-ai obișnuit cu ea și ești atent cum deschizi pickup-ul. Eu la Ultegra nu trebuie să fiu atent la nimic. Rabatez pickup-ul și arunc. La bblc chiar era o poziție de blocare a pickup-ului din care nu sarea în mod sigur.
Sorin

Tritoiu Dragos

Asa o fi modelul, poate nu e problema..de aia zic sa ne "mulineze" vreun expert.La mulinete mai vechi care le am folosit chiar nu statea pick upul rabatat decat intr o singura pozitie -o fi pe acelelasi sistem.

Ovidiu Bunea

Mesaj de Ovidiu Bunea »

Am avut 2 X Biomaster XTA 8000 si 2 X Aerlex XTA 8000(modelul vechi). Nu am avut vreodata probleme cu pick-upul la niciul dintre modele (folosite atat pentru spod cat si pentru pescuit). Ca idee, Biomaster merge mult mai lin decat Aerlex ... motiv pentru care am pastrat unul pentru a-l folosi la spod ...
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

osc1or
Veteran

shimano aerlex 10000 xtb

Mesaj de osc1or »

sorinD scrie:
Tritoiu Dragos scrie:Nu cred ca e o problema asa mare ..daca esti atent cum deschizi pick upul nu sare nimic..

Deci admiți că este o problema, dar tu te-ai obișnuit cu ea și ești atent cum deschizi pickup-ul. Eu la Ultegra nu trebuie să fiu atent la nimic. Rabatez pickup-ul și arunc. La bblc chiar era o poziție de blocare a pickup-ului din care nu sarea în mod sigur.
Si la navi exista o pozitie in care pickupul nu sare.
Te obisnuiesti cu ea dupa 3 aruncari ratate.... trebuie tinut galetul perpendicular pe pamant cand arunci.

Terminati cu prostiile ca sunt ultegrele proaste si nimeni nu spune de ce pt ca le au la vanzare. Pana acum s au vandut sute de mulinete sh aici... din sutele de vanzatori se gasea vreunu sa caraie pana acum...

Eu am si xsc si ci4 xsb si nu stiu ce sa le reprosez.... la iarna le duc la gresat... sa vedwm ce imi zice Coco despre uzura lor.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

sorinD

Mesaj de sorinD »

Dacă ratezi 3 aruncări cu 3 spomburi ai pierdut deja jumătate din valoarea mulinetei.
Nu am spus că Ultegra e proastă, ci dimpotrivă, că arunc cu ea fără grija că-mi sare pick-up-ul. Cred ca ai citit postul meu pe grabă, sau ai confundat thread-ul. Eu am 6 ultegra de care nu am niciun motiv să mă plâng.
Sorin

Tritoiu Dragos

osc1or scrie:Si la navi exista o pozitie in care pickupul nu sare.
Te obisnuiesti cu ea dupa 3 aruncari ratate.... trebuie tinut galetul perpendicular pe pamant cand arunci.
Nici nu mai stiu ce sa fac acum...sa renunt la sarma si sa iau vinclul cu mine? :lol:

Buricu

Mesaj de Buricu »

"Nici nu mai stiu ce sa fac acum...sa renunt la sarma si sa iau vinclul cu mine? :lol:"

Mai bine o nivela laser! :lol:
Adrian Bunea
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”