Shimano Aerlex XTA Spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
jupy20

Shimano Aerlex XTA Spod

Mesaj de jupy20 »

Buna ziua tuturor, am o intrebare la cei care au folosit sau vazut mulineta aceasta, daca se poate folosi si la pescuitul propriu zis, deoarece am 4 bblc xta, si nu am tamburi de rezerva, si ma tenteaza sa folosesc si fire fluo, si as dori sa imi cumpar 4 buc de aerlex xta spod, sa le pun fire fluo, am o singura mulineta si imi place la nebunie cum arata, cred ca ar face fata cu brio si la pescuit, voi ce parere aveti? Multumesc anticipat

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano Aerlex XTA Spod

Mesaj de gabi1 »

"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

Salut. Am un prieten care si-a achizitionat pentru spod, el folosind pentru pescuit 4 Shimano 5500 XTB. Dupa ce a probat Aerlex-ul XTA de cateva ori in drill (curiozitatea a omorat pisica :mrgreen: ) si-a vandut XTB-urile si si-a mai comandat 4 Aerlex-uri, de care este extrem de incantat - runner, clips-uri fara numar :D + rata de recuperare mare.

Nu vad totusi rostul cumpararii a 4 mulinete ca sa pui fire fluo pe ele...nu ar fi mai indicat sa achizitionezi 4 tamburi, in cazul in care se gasesc?
Nume utilizator schimbat din radu1985

ovisb

Mesaj de ovisb »

Le am de cateva luni si sunt foarte multumit de ele !
Le folosesc doar pentru pescuit !

gaby 11

Mesaj de gaby 11 »

Am 5 buc.Le folosesc exclusiv pentru pescuit.Sunt foarte multumit din toate punctele de vedere.(doar ca anul acesta nu am ajuns decit o singura data la balta ,din pacate!!!!!!!!!!!!!!!!)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”