Nu se mai fac mulinete asa rezistente

De vre-o 2 ani tot testez mulinete si sunt dezamagit de noile modele

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
O sa devina din ce in ce mai rare, sper sa rezolv maxim luna viitoare :-spetre iulian scrie:BBRLC-ul / calitate/pret cred ca bate multe mulinete la `popou ...![]()
Nu se mai fac mulinete asa rezistente..
De vre-o 2 ani tot testez mulinete si sunt dezamagit de noile modele
Eu nu cred, sunt sigur!petre iulian scrie:BBRLC-ul / calitate/pret cred ca bate multe mulinete la `popou
Va multumesc mult !Allen Besnovich scrie:Salut.
Asta cu ce are in plus fata de alta mulineta, este la fel cu aia "Si cu Dacia si cu Mercedes tot acolo ajungi."
Ce are BBLC in plus fata de multe (daca nu toate) dintre mulinetele de pe piata, in primul rand materiale de calitate in constructie. Incepand de la fluturele de pe tambur, pana la manivela, este facuta cu simt de raspundere, plastic dur ce ofera incredere.
Frana este asa cum trebuie. Reglata cum trebuie, nu rupe fire la mal si nici nu scapa pesti. Chiar si sunetul scos de tambur, in drill, este placut.
Raportul de recuperare este ideal atat in drill, cat si in recuperare fara peste.
Se gasesc tamburi de rezerva peste tot!
Nu exista plastic in interior. Angrenajele sunt cele mai bune pe care le-am vazut vreodata in interiorul unei mulinete.
Toate astea puse unul langa altul aduna cam 800g pe lanseta ta; care oricum sta pe rodpod, deci nu conteaza.
Succes la cumparaturi
De cati ani aveti bblc?HENRICH scrie:Salut! nu sunt expert la mulinete,dar am desfacut ''cateva''-si si BBLC are cateva ''plasticuri'' in ele(defapt care nu influenteaza exagerat fiabilitatea ei) 1-are o bucsa din poliamida pe capatul axul rotorului,2-pe cele daua capete la axul wormshaft,dar veste buna se pot inlocui cu rulmenti(la amele l-am schimbat la toate+rulmentii originali).