Shimano BBLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Shimano BBLC

Mesaj de petre iulian »

BBRLC-ul / calitate/pret cred ca bate multe mulinete la `popou ... :wink:
Nu se mai fac mulinete asa rezistente :wink: ..
De vre-o 2 ani tot testez mulinete si sunt dezamagit de noile modele :oops:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

petre iulian scrie:BBRLC-ul / calitate/pret cred ca bate multe mulinete la `popou ... :wink:
Nu se mai fac mulinete asa rezistente :wink: ..
De vre-o 2 ani tot testez mulinete si sunt dezamagit de noile modele :oops:
O sa devina din ce in ce mai rare, sper sa rezolv maxim luna viitoare :-s

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

petre iulian scrie:BBRLC-ul / calitate/pret cred ca bate multe mulinete la `popou
Eu nu cred, sunt sigur! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

"Tractoare",ti-le recomand cu incredere :D !!!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut.

Asta cu ce are in plus fata de alta mulineta, este la fel cu aia "Si cu Dacia si cu Mercedes tot acolo ajungi."
Ce are BBLC in plus fata de multe (daca nu toate) dintre mulinetele de pe piata, in primul rand materiale de calitate in constructie. Incepand de la fluturele de pe tambur, pana la manivela, este facuta cu simt de raspundere, plastic dur ce ofera incredere.
Frana este asa cum trebuie. Reglata cum trebuie, nu rupe fire la mal si nici nu scapa pesti. Chiar si sunetul scos de tambur, in drill, este placut.
Raportul de recuperare este ideal atat in drill, cat si in recuperare fara peste.
Se gasesc tamburi de rezerva peste tot!
Nu exista plastic in interior. Angrenajele sunt cele mai bune pe care le-am vazut vreodata in interiorul unei mulinete.
Toate astea puse unul langa altul aduna cam 800g pe lanseta ta; care oricum sta pe rodpod, deci nu conteaza.

Succes la cumparaturi ;)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ati uitat un detaliu care le trage inapoi in raport cu mulinetele de generatie noua; nu au acel sclipici(bling-bling) eloxat in care sa-mi fac mustata.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

:lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

Allen Besnovich scrie:Salut.

Asta cu ce are in plus fata de alta mulineta, este la fel cu aia "Si cu Dacia si cu Mercedes tot acolo ajungi."
Ce are BBLC in plus fata de multe (daca nu toate) dintre mulinetele de pe piata, in primul rand materiale de calitate in constructie. Incepand de la fluturele de pe tambur, pana la manivela, este facuta cu simt de raspundere, plastic dur ce ofera incredere.
Frana este asa cum trebuie. Reglata cum trebuie, nu rupe fire la mal si nici nu scapa pesti. Chiar si sunetul scos de tambur, in drill, este placut.
Raportul de recuperare este ideal atat in drill, cat si in recuperare fara peste.
Se gasesc tamburi de rezerva peste tot!
Nu exista plastic in interior. Angrenajele sunt cele mai bune pe care le-am vazut vreodata in interiorul unei mulinete.
Toate astea puse unul langa altul aduna cam 800g pe lanseta ta; care oricum sta pe rodpod, deci nu conteaza.

Succes la cumparaturi ;)
Va multumesc mult !
Nu mai e cale de intoarcere, cu prima ocazie o sa le achizitionez :D !

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

Salut! nu sunt expert la mulinete,dar am desfacut ''cateva''-si si BBLC are cateva ''plasticuri'' in ele(defapt care nu influenteaza exagerat fiabilitatea ei) 1-are o bucsa din poliamida pe capatul axul rotorului,2-pe cele daua capete la axul wormshaft,dar veste buna se pot inlocui cu rulmenti(la amele l-am schimbat la toate+rulmentii originali).

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

HENRICH scrie:Salut! nu sunt expert la mulinete,dar am desfacut ''cateva''-si si BBLC are cateva ''plasticuri'' in ele(defapt care nu influenteaza exagerat fiabilitatea ei) 1-are o bucsa din poliamida pe capatul axul rotorului,2-pe cele daua capete la axul wormshaft,dar veste buna se pot inlocui cu rulmenti(la amele l-am schimbat la toate+rulmentii originali).
De cati ani aveti bblc?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”