Shimano BBLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

HENRICH
Puncte: 0

Re: Shimano BBLC

Mesaj de HENRICH »

gabi1 scrie:
HENRICH scrie:Salut! nu sunt expert la mulinete,dar am desfacut ''cateva''-si si BBLC are cateva ''plasticuri'' in ele(defapt care nu influenteaza exagerat fiabilitatea ei) 1-are o bucsa din poliamida pe capatul axul rotorului,2-pe cele daua capete la axul wormshaft,dar veste buna se pot inlocui cu rulmenti(la amele l-am schimbat la toate+rulmentii originali).
De cati ani aveti bblc?
Sunt si eu,ca multi pescar amatori, in continua schimbare-dea lungul anilor am incercat cateva tipuri de mulinete intre care si BBLC-uri,si tot m-am intors la ele,seria asta de 3 mulinete o am din septembrie (cumparate de la mana a II-a),am pescuit si cu ultegra 14000 xtc,-dar parere personala-sunt mult sub BBLC.Punctul pe ''i'' era cand le-am desfacut pentru revizie,si am vazut ca din ce materiale sunt formate angrenajele ,atuci stiam ca nu o sa fiu posesor acestei serii de mulinete.

hannibal

Mesaj de hannibal »

Daca tot le ati cumpara de noi mai bine uitati va si la modelul nou de bblc.Nu cred ca au facut o mulineta mai proasta decat cea anterioara! Plus ca alea vechi "folosite de cateva ori" sau "impecabile" au cativa ani in spate si pretul cerut este cam de la 500 lei in sus, dupa parerea mea destul de mare . Nu cred ca le a cumparat cineva sa le tina in vitrina. Eu am 2 xtc de 14000 si un bblc model nou si astept sa mai iau unul, tot model nou. La ce bani se cere pe alea vechi ,mai pun 300 lei si iau una noua, model nou, care cu siguranta este peste modelul vechi, macar ca uzura desi cred ca si ca performante. Acum asta ramane de vazut!

adisefu

Mesaj de adisefu »

Am 10 bucati BBLC din care 2 cumparate sh de pe marele bazar de la Vladut Mateianu, frecate pana la loc comanda de el (in concursuri) si acum de mine (tot in concursuri)! in afara de aspectul vizual, care ar fi si el ok daca nu ar fi apucat soarecii la maner, functioneaza impecabil!

hannibal

Mesaj de hannibal »

asta cu mulinetele astea este ca si cum ai lua mercedes din 2006 si zici ca e mai bun ca unul din 2015. nu neg ca sunt mulinete foarte bune dar au ceva vechime in activitate si nu poti compara un lucru uzat cu unul nou. una peste alta, shimano este shimano dar eu prefer una noua, mai ales ca nu este o asa mare diferenta de pret .

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

hannibal scrie:asta cu mulinetele astea este ca si cum ai lua mercedes din 2006 si zici ca e mai bun ca unul din 2015. nu neg ca sunt mulinete foarte bune dar au ceva vechime in activitate si nu poti compara un lucru uzat cu unul nou. una peste alta, shimano este shimano dar eu prefer una noua, mai ales ca nu este o asa mare diferenta de pret .
Nu te-ai intrebat , de ce nu e diferenta de pret ? Cum poate un lucru vechi de 10 ani, sa coste aproape cat unul model actual ? Prin calitate!

hannibal

Mesaj de hannibal »

Eu va spun, ca o parere strict personala, ca este o diferenta de calitate in favoarea modelului nou de shimano bblc xt-a si nu as da niciodata 550 sau 600 lei pe una veche . Nu ma convingeti ca alea vechi sunt mai bune decat acelasi mulinete , model mai nou. Astea noi nu au avut inca timp sa se afirme! Am un coleg care are 4 bucati model vechi cumparate sh si a vazut si pipait o gramada ''impecabile'' si in ''stare foarte buna'' pana a gasit unele care i-au placut! Repet ,sunt sau au fost niste mulinete super dar pentru pretul cerut pe sh prefer sa mai adaug ceva bani si sa iau modelul nou si sunt convins ca fac o treaba mai buna. Niciodata nu am spus ca nu ar fi mulinete foarte bune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”