Shimano BBLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

radupeica
Puncte: 0

Re: Shimano BBLC

Mesaj de radupeica »

traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
Respecte.Radu
P.S. au dreptate unii cand spun ca 'nu ne-am nascut in locul potrivit'...
Nu te certa niciodată cu un prost,
te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta!

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

si nu cred ca toti au scris real despre vechimea bblc-urilor.

radupeica

Mesaj de radupeica »

@samanoske72
bbrlc se comercializeaza de mai multi ani (nu stiu exact) dar toata lumea care vinde le are de un an sau doi maxim :) asa ca ce sa cred sunt doar mulinete noi,nu au cum sa-si dovedeasca fiabilitatea in timp :D si trebuie sa mai asteptam :D :D :D
Respecte.Radu
Nu te certa niciodată cu un prost,
te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta!

Dragomir Gabriel

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Nu prea imi vine sa cred ca o firma ca Shimano isi poate permite sa faca rabat de la calitate si mai ales la modelul asta . Cred ca cei care vand sh modelul asta profita de pretul ridicat de anul acesta pentru a-si recupera bani investiti. ( practic cer cam cat au dat pe ele acum 1-2 ani )
Principalul vinovat de pret cred ca este inportatorul Shimano in Romania, care so fi gandit sa-si rotunjeasca veniturile din aceasta mulineta.

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Principalii vinovati sint pescarii,nu importatorul.Ei au transformat BBLC intr-un trend, care permite importatorului sa-si rotunjeasca veniturile.insa ca sa fim foarte seriosi,ce alta mulineta cu baitrunner integrat identica din toate punctele de vedere,se mai poate cumpara la acelasi pret?
Mad carp Team

Dragomir Gabriel

Mesaj de Dragomir Gabriel »

mariusangler scrie:Insa ca sa fim foarte seriosi,ce alta mulineta cu baitrunner integrat identica din toate punctele de vedere,se mai poate cumpara la acelasi pret?
E adevarat ce spui , dar nici nu sunt asa multe firme cu nume care produc mulinete de crap. Pun pariu ca daca o firma inferioara ( gen Okuma ,Carp Expert , Sert ) ar scoate pe piata un model identic cu bbrlc , dar cu un pret mult mai bun nu va avea vanzari nici 30 % fata de Shimano .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”