Shimano BBLC vs Daiwa Tournament Entoh 5000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Shimano BBLC vs Daiwa Tournament Entoh 5000

Mesaj de Dan Serban »

ZyZZ scrie:Dar de lanseta mai sus mentionata de mine ce parere aveti?maine o sa ma duc la big fish sa o probez si eu.Cu respect Adi
Acum cativa ani am pescuit cu succes cu Chub Outkast modelul vechi, m-am impacat foarte bine cu ele. Lucrate bine si foarte rezistente, insa cam moi pentru gustul meu.
Pescar de rând

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Serban scrie:
ZyZZ scrie:Dar de lanseta mai sus mentionata de mine ce parere aveti?maine o sa ma duc la big fish sa o probez si eu.Cu respect Adi
Acum cativa ani am pescuit cu succes cu Chub Outkast modelul vechi, m-am impacat foarte bine cu ele. Lucrate bine si foarte rezistente, insa cam moi pentru gustul meu.
Normal ca ai pescuit cu succes....rezultate OHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

RazvanG scrie:
Dan Serban scrie:
Normal ca ai pescuit cu succes....rezultate OHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine esti?
Pescar de rând

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Am fost astazi la Bigfish si am vazut lanseta Chub outkst 3,90 3,50lb,am pus pana si o mulineta bblc pe ea,mie mi se par ok doar ca nu le aveau pe cele cu inel de plecare de 50,baietii de acolo au zis ca nu este asa mare diferenta intre inel de 50 si cel de 40.Ce ma sfatuiti sa mai astept sa vina cele cu inel de 50 sau sa iau cu inel de 40,este chiar asa mare diferenta?
Cu respect Adi
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

ZyZZ scrie:...nu le aveau pe cele cu inel de plecare de 50, baietii de acolo au zis ca nu este asa mare diferenta intre inel de 50 si cel de 40...
Mda, daca le aveau pe cele cu inel de 50 si tu cereai de 40 tot aia iti spuneau...
Revenind la subiect, daca iti achizitionezi o mulineta "big pit", gen BBRLC, este indicat un inel de 50.

O zi buna. Radu
Nume utilizator schimbat din radu1985

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

ZyZZ scrie:Am fost astazi la Bigfish si am vazut lanseta Chub outkst 3,90 3,50lb,am pus pana si o mulineta bblc pe ea,mie mi se par ok doar ca nu le aveau pe cele cu inel de plecare de 50,baietii de acolo au zis ca nu este asa mare diferenta intre inel de 50 si cel de 40.Ce ma sfatuiti sa mai astept sa vina cele cu inel de 50 sau sa iau cu inel de 40,este chiar asa mare diferenta?
Cu respect Adi
Diferenta o vei simti doar atunci cand vei pescui cu fire groase.
Pescar de rând

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

radu1985 scrie:
ZyZZ scrie:...nu le aveau pe cele cu inel de plecare de 50, baietii de acolo au zis ca nu este asa mare diferenta intre inel de 50 si cel de 40...
Mda, daca le aveau pe cele cu inel de 50 si tu cereai de 40 tot aia iti spuneau...
Revenind la subiect, daca iti achizitionezi o mulineta "big pit", gen BBRLC, este indicat un inel de 50.

O zi buna. Radu
subscriu....chiar daca lansetele sunt de 3.90, este recomandat inelul de 50....daca-s de 3.60, inelul de 50 este obligatoriu...vorbesc din proprie experienta, detin chub-uri de 3.60 si bblc-uri :wink:
slowly we rot- by Obituary

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Va multumesc pentru raspunsurile dv.Cu respect Adi
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Serban scrie: Diferenta o vei simti doar atunci cand vei pescui cu fire groase.
Nici macar atunci..sau nah, poate in cateva cazuri..extreme.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Albert scrie:
Dan Serban scrie: Diferenta o vei simti doar atunci cand vei pescui cu fire groase.
Nici macar atunci..sau nah, poate in cateva cazuri..extreme.
Eu am probat chestia asta, acelasi tip de bat, mtx14 unul cu inel de 40 si celalalt cu inel de 50, bbrlc pe ambele bete, acelasi fir 0.36. Am facut mai multe aruncari si cu batul cu inel de 50, am aruncat putin mai departe de fiecare data(nu am masurat exact cu cat, dar diferenta nu este una foarte mare).
Acelasi test l-am facut si cu fir de 0.22, diferenta nu a fost vizibila.
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”