Shimano Beast Master Specimen

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cezaro
Puncte: 0

Shimano Beast Master Specimen

Mesaj de cezaro »

Ce ziceti de Shimano Beast Master Specimen de 3.66m?Merg garnitura la o "friptura" de BBRLC ,avand in vedere ca deocamdata,dupa achizitia de 4 buc BBRLC,cam aici ma invart cu banii pt bete? :D

cezaro75@yahoo.com
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Da, dar si cu cativa cartofi prajiti...intreaba-l pe Decebal, fiindca el are "compleul" asta. :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cezaro

Mesaj de cezaro »

Decebal nu zice nimic despre combinatia asta?
cezar oprea

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Le am si eu de 3 ani si se comporta bine (3.60),numai ca eu am helicoane.

cezaro

Mesaj de cezaro »

Deci cu BBRLC-urile sa inteleg ca nu se cearta... :D Ma intereseaza daca se echilibreaza bine betele cu mulinetele.Ca pret am vazut ca sunt in jur de 100 euro /buc.E un pret bun ca raport ?
cezar oprea

freecarp

Mesaj de freecarp »

shimano cred ca face betele sa se potriveasca cu mulinetele lor, ca doar nu or face bete sa se petriveasca cu daiwa su cu mulinetele lor nu!!

cezaro

Mesaj de cezaro »

La atata lucru ma gandesc si eu ...ca-si fabrica betele sa mearga cu mulinetele lor ,dar nu ma intereseaza recomandarile fabricantului care nu de putine ori s-au dovedit a fi nu tocmai ca pe hartie si aici nu ma refer la Shimano ,vorbesc de fabricanti in general.Vreau o parere avizata de la un pescar cu experienta care le-a si folosit printre altele.
cezar oprea

florin-v

Mesaj de florin-v »

orice producator este logic ca isi recomanda produsele fabricate de el dar asta nu inseamna ca nu se potriveste si altceva.
eu am aceleasi bete de care vorbesti si helicoane, este o combinatie buna pentru mine....pentru tine depinde nu stiu ce sa zic. Tu vrei betele ca sunt de firma si sa dea bine in poza sau ai vazut si simtit betele la cineva si vrei sa le achitionezi???

cezaro

Mesaj de cezaro »

Da le-am simtit,am tinut betele in mana(pe balta),am lansat cu ele,am intepat cu ele ,nu am avut un drill sustinut intar-adevar,dar per ansamblu mi-au placut.Ca sa nu mai spun ca am si un simt al esteticului mai dezvoltat si betele arata bine,precum ai spus.Asta este un plus pt ele dar nu le-am ales din cauza asta.Daca la mulinete nu e o asa mare problema in a achizitiona fara sa testezi la bete este alta discutie.
Pot sa spun ca mulinetele BBRLC le-am achizitionat din cauza renumelui bun pe care-l au si sunt convins ca n-am facut o alegere proasta,cu siguranta o sa-mi placa si o sa-mi satisfaca toate pretentiile(s-a intamplat la case mult mai mari),nu o sa le gasesc tocmai eu nod in papura.Cati dintre noi cumpara scule doar dupa ce le-au testat? :roll:
cezar oprea

florin-v

Mesaj de florin-v »

in cazul asta ti-le recomand cu drag si vei fi foarte fericit de ele stiind ce poate sa faca.
singurul inconvenient la ele si ai sa vezi este ca sunt "mate" si orice zgarietura se va vedea imediat.
in aceasi ipostaza am fost si eu, tot la cineva pe balta am avut placerea si ingaduiala sa le testez, dar cu mulinetele lui: a urmat vizite de cumparare la importatorul din roamania unde am fost cu mulineta mea ca sa vad cum cade. dupa o serie de teste( cu acordul celor din magazin de li se ridicase paru'n cap) am facut pasul urmator......am achizitionat 4 bucati :D :D :D
referitor la intrebarea ta:"Cati dintre noi cumpara scule doar dupa ce le-au testat? " cred ca toti cei care au trecut la un nivel mai sus isi cumpara bete dupa un " drive test"
numai bine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”