Să fie oare o abordare inspirata din lansetele de spinning?
Chiar m-ați făcut curios tare
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
M-am inspirat din lansetele de spinning, din lansetele de feeder, din fizica, din conditiile din teren, din practica, din indicatiile celor din fabrica. Vreau sa fac un articol mai amplu cu detalierea tuturos aspectelor ce m-au condus catre acest nou proiect. Cat de curand.marian_popescu scrie: Să fie oare o abordare inspirata din lansetele de spinning?
Chiar m-ați făcut curios tare
Este vorba despre o alta dispunere a inelelor pe blank , 9 la numar, cu o serie de diametre ce contravine cu toate ideile care au fost expuse in promovarea lansetelor de crap de pana acum ( exceptand gama MTX care nu a vorbit niciodata despre asta, ba din contra a profitat in a produce lansete mai performante ) in care s-a tot vorbit despre faptul ca "prin gaura mare trece firul mai usor si ca frecarile sunt mai mici".HENRICH scrie:Dmn Mitranescu intr-un comentariu scurt daca se poate,despre ce inovatii,ce modificari a-ti scris mai sus despre lansetele enumerate ?
Nu. Am pastrat raportul dintre diametrul tamburului mulinetei ( 80 ) si inelul de plecare ( de 50 ) si l-am folosit in aflarea urmatorului inel. O sa arat toate calculele in articolul de care spuneam mai sus.catalinSM scrie:ceva cum are Silviu Florescu inelul ala dublu de plecare si restul mai mici?
Da bre, aici suntDan Mitranescu scrie:Aaaallbeeeeert !!!!????