Shimano BIG BAITRUNNER CI4 XTR-A LC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: Shimano BIG BAITRUNNER CI4 XTR-A LC

Mesaj de Alin Galbenu »

max-carpfishing scrie:
alex_cta scrie:Stiu de model si cum arata ,dar ma intereseaza ce anume difera la ea de costa 1400 .E mai usoara si vine cu tambur de rezerva. Intrebarea mea e daca doar astea sunt singurele diferenta intre cea de 850 si asta de 1400 ,ptr ca este aproape dublu .Multumesc
Pe langa sistem de franare baitrunner clasic are si sistem instant drag...este mai usoara pentru ca are corpul si rotorul din CI4.Vad ca aici costa 290 coco :cry:

http://www.carpeco.it/?mod=product&cat_ ... ct_id=3192
Nu are instant drag. Diferenta intre aceasta si cealalta (XTA) este doar greutatea scazuta.

dan19911
Puncte: 0

Mesaj de dan19911 »

am achizitionat 2 big ci4....par mai inchegate, facute mai serios...mai au 1 rulment in + sub tambur....+ greutatea scazuta si poate multe altele care nu le stiu....oricum recomand.

brietudor

Mesaj de brietudor »

Referitor la modelul ci4 xtr-a lc, are frana normala si este o bijuterie de mulineta. Le are un prieten si am pescuit cu ele. Cel mai mare avantaj este zic eu, dupa greutatea mica sistemul super slow oscilation, care aseaza firul impecabil. Este de departe cea mai misto mulineta cu baitrunner.
Campion national de tineret 2013!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”