Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc.mrs scrie:Ai aici cateva informatii despre materialele folosite de cei de la shimano.http://issuu.com/shimanoeuropefishing/d ... kenglish/8
Tocmai de aceea ti-am trimis acel site... acolo scrie ca aluminiu hibrid este un aliaj intre aluminiu si acel xt-7... Ce cred ca este xt-7: plastic hi-tech un plastic extrem de dur de ultima generatie care nu isi pierde proprietatile. Nu iteleg de ce acorzi atat de multa importanta "carcasei" unei mulinete (consider ca acel xt-7 este mult mai bun decat un aliaj de metal la confectionarea unei "carcase" de mulineta... datorita duritatii sale nu poate fi crapat, zgariat, etc.). Personal as pune accent mai mult pe calitatea materialelor din interiorul unei mulinete (ele duc greul)... Numai bine.freespirit scrie:Multumesc.mrs scrie:Ai aici cateva informatii despre materialele folosite de cei de la shimano.http://issuu.com/shimanoeuropefishing/d ... kenglish/8
Intrasem si aici...dar...expresia "compozit" are conotatii cam neclare...mai ales ca vazusem la noi explicatia ca sunt din aluminiu hibrid...asta m-a intrigat...nu inteleg cum se interpreteaza...cu sau fara intentie...daca 0+1=1, nu vad de ce vine cineva sa ofere alta varianta de adunare cu acelasi rezultat, fara valori negative sau fractii...dar...e clar acum...am fost lamurit...initial...nu gaseam nici la shimano informatia despre materialul utilizat, si ma enervasem ca citisem descrierea de la cateva magazine de la noi si zic, hopa, exact ce cautam, la pret optim...dar tot nu eram convins...ca in alta parte n-am vazut nimic...bine ca sunt mai carcotas si caut si/sau intreb mai mult pana sa ma hotarasc......pacat...ca imi place mulineta...pe locul 2...de fapt...dupa alta mulineta...dar...deschid un topic general...
Multumesc.mrs scrie:Tocmai de aceea ti-am trimis acel site... acolo scrie ca aluminiu hibrid este un aliaj intre aluminiu si acel xt-7... Ce cred ca este xt-7: plastic hi-tech un plastic extrem de dur de ultima generatie care nu isi pierde proprietatile. Nu iteleg de ce acorzi atat de multa importanta "carcasei" unei mulinete (consider ca acel xt-7 este mult mai bun decat un aliaj de metal la confectionarea unei "carcase" de mulineta... datorita duritatii sale nu poate fi crapat, zgariat, etc.). Personal as pune accent mai mult pe calitatea materialelor din interiorul unei mulinete (ele duc greul)... Numai bine.freespirit scrie:Multumesc.mrs scrie:Ai aici cateva informatii despre materialele folosite de cei de la shimano.http://issuu.com/shimanoeuropefishing/d ... kenglish/8
Intrasem si aici...dar...expresia "compozit" are conotatii cam neclare...mai ales ca vazusem la noi explicatia ca sunt din aluminiu hibrid...asta m-a intrigat...nu inteleg cum se interpreteaza...cu sau fara intentie...daca 0+1=1, nu vad de ce vine cineva sa ofere alta varianta de adunare cu acelasi rezultat, fara valori negative sau fractii...dar...e clar acum...am fost lamurit...initial...nu gaseam nici la shimano informatia despre materialul utilizat, si ma enervasem ca citisem descrierea de la cateva magazine de la noi si zic, hopa, exact ce cautam, la pret optim...dar tot nu eram convins...ca in alta parte n-am vazut nimic...bine ca sunt mai carcotas si caut si/sau intreb mai mult pana sa ma hotarasc......pacat...ca imi place mulineta...pe locul 2...de fapt...dupa alta mulineta...dar...deschid un topic general...
Pe mine ma deranjaza! Mai mult, am impresia ca-ti face mare placere sa-i provoci pe altii sa-ti raspunda la misto si ulterior sa postezi intro fericire stricandu-ti propriul topic! O sa ajungi ca in snoava aia cu Petrica si lupii ... cand o sa ai nevoie de niste sfaturi ori rezolvari la niste probleme reale, n-o sa le mai primesti tocmai ptr. ca restul utilizatorilor de pe forum or sa spuna ca iar ai postat din plictiseala sau ca sa vezi reactia unora dintre ei.freespirit scrie: P.S. Am o mare rugaminte...NU LE STERGETI POSTARILE ABERANTE...SA VADA SI ALTII CINE ARE PROBLEME MAI MARI...nu ma deranjeaza si chiar as dori sa ramana...
Daca imi arati un exemplu de postare in care am provocat pe cineva...sunt curios sa o vad...dar daca tinem vont de cele care au fost sterse chiar de la prima postare a mea de dupa titlu, si care ar fi fost "bune" sa ramana, asa se vedea cine are problemele.mai mari...nu i-a obligat nimeni sa inceapa cu mizeriile...altii posteaza din plictiseala...da-mi un exemplu din postarile care au ramas care sa nu demonstreze ceea ce spun, despre cele sterse...ce sa mai spun...vad ca tot eu sunt vinovat ca unii n-au ce face...este foarte simplu, sa nu raspunda...sau nu au unde sa posteze? Ca sunt eu obositor...daca vad cum se abereaza...si tot ceilalti sunt victime...tot ei se plang ca nu mai suporta...gor965 scrie:Pe mine ma deranjaza! Mai mult, am impresia ca-ti face mare placere sa-i provoci pe altii sa-ti raspunda la misto si ulterior sa postezi intro fericire stricandu-ti propriul topic! O sa ajungi ca in snoava aia cu Petrica si lupii ... cand o sa ai nevoie de niste sfaturi ori rezolvari la niste probleme reale, n-o sa le mai primesti tocmai ptr. ca restul utilizatorilor de pe forum or sa spuna ca iar ai postat din plictiseala sau ca sa vezi reactia unora dintre ei.freespirit scrie: P.S. Am o mare rugaminte...NU LE STERGETI POSTARILE ABERANTE...SA VADA SI ALTII CINE ARE PROBLEME MAI MARI...nu ma deranjeaza si chiar as dori sa ramana...
Asa ad literam nu-mi amintesc sa fi scris provocator insa am sters destule postari off-topic care-ti apartin si in care faceai critica ratiunii pure pe textele altora (gest care provoca invariabil o replica din partea celorlalti). Nu te astepta ca toata lumea sa-ti cante in struna ptr. ca esti activ pe diferite subiecte...forumul nu se invarte dupa tine, tu trebuie sa te integrezi, sa fi usor si placut de citit, usor de inteles!freespirit scrie: Daca imi arati un exemplu de postare in care am provocat pe cineva...sunt curios sa o vad...