Florin Pata scrie:In primul rand raspunsul Normark a fost unul corect . O firma mare nu rezolva problemele la telefon ...prin "datul cu parerea" ci prin verificarea mulinetelor .
In al doilea rand o reprezentanta care nu are serviciu clienti lucreaza cu magazinele si nu cu consumatorul final .
Nu in ultimul rand exista posibilitatea ca magazinul din Timisoara(banuiesc) sa nu fi cumparat mulinetele de la Normark ci de prin Ungaria , iar atunci Normark nu are absolut nici o obligatie . Am incercat si eu sa cumpar de prin Ungaria cateva "chestii" si ...nu mai vreau

!
Mulinetele au fost cumparate de pe un magazin mare online din Romania, care lucreaza direct cu Normark, dar nu am vrut sa introduc in discutie ceea ce este mai putin important.
Am sunat la Normark, vroiam sa vad ce rezolvare vad ei la problema mea, ca nu am chef sa trimit si mulinetele impreauna cu tamburii, sa stau 15 zile cu mulinetele si tamburii in garantie si dupa rezolvarea problemei, sa patesc la fel in scurt timp. Cu siguranta cei de la Normak trebuiau sa stie despre aceasta problema, nu este ceva nou la ultimele modele de Shimano.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri in special lui Bogdan, am sa ma ocup personal de aceasta problema.