Chiar am vrut sa te intreb: inelele alea de nu si le permite nimeni, tip K, de cine-s facute?
Cat depre lansete si mulinete, felicitari. Arata bine

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut si la multi ani !Albert scrie:Salut Dan si la multi ani.
Chiar am vrut sa te intreb: inelele alea de nu si le permite nimeni, tip K, de cine-s facute?
Cat depre lansete si mulinete, felicitari. Arata bine)
Separat de subiect, ( ca iar nu este de luat in calcul MTX14 in subiectul asta ), unde va incurcati cu precizia, ca distanta sau ca directie ? Presupun ca nu cu directia.Chryys scrie:Precizia in aruncare este, in cazul meu, mult superioara cu velocity (am si mtx14). Poate e mai bleg mtx-ul meu, nefiind la prima tinerete, dar cu velocity arunc unde doresc, cu mtx ul arunc la aceeasi distanta, dar precizia nu e. Parere personala. Pescuit doar de placere.
Si cine isi permite sa puna inele Fuji K originale pe o lanseta ? Da cel mai ieftin exemplu !Albert scrie:Aha. Poate d-aia nu si le permit niciunii. Nu din motiv de pret ci din motiv de lipsa informatii haukyo.ro style
Atata timp cat te-ai asigurat ca au copiat la indigo distributia fortelor, unghiurile si ce mai trebuie de la original n-ar trebui sa ai probleme. Si daca apar se rezolva la generatia urmatoare sau cu o liță si-un patent, ca si la swingere, pana ajunge vaporu'
Serios te-am felicitat, arata bine chinezariile. Bine, daca ne ascultai acum niste ani cand iti spuneam ca si finisajele vand poate acum erai la generatia ț de lansete frumoase si probabil iti permiteai sa pui pe ele si inele fuji k originale. Eh, important e sa fi iesit bine, nu ca am avut dreptate:))
Spor.
Inelele pe Class sunt tip K din 2014. Deci stiam ce pun, chiar daca nu erau si cele de 50 disponibile.Albert scrie:Pai au fost mai multi care ti-au spus de-a lungul timpului diverse lucruri pertinente depre ce si mai ales cum vinzi. Ca tie ti s-a casunat pe mine, n-am ce face. Doar ca-s mai incapatanat si coerent nu inseamna ca sunt singurul care iti da sfaturi. Multi au incercat sa discute cu tine dar au plecat pe fentele tale si ale aplaudacilor sau pur si simplu s-au plictisit)
Referitor la inele. Chiar nu poti sa dai un link, ceva, catre producator? Chiar cumperi asa in orb, pui chestii pe flagsheep fara sa stii tot despre ele?)
Lansete cu inele Fuji gasesti pe gugăl, ce naiba. Doar nu i-a venit chinezului ideea din cer si a facut el o matrita. A dat copy/paste de undeva, nu?
Ah..e prima data cand scrii ca e ilegal sa copiezi ceva 100%. De pus in calendar.
Edit: On-topic: au aparut MTX-uri noi,a scos si Shimano lansete si mulinete noi..asteptati sa treaca primava si apoi cumparati. Despre Velocity vs restul lumii e plin forumul de discutii;)
E din cauza actiunii lansetei. La Velo ai actiune mai rapida (de varf), fapt ce pentru majoritatea pescarilor constituie un avantaj la aruncarile de precizie.Chryys scrie:Precizia in aruncare este, in cazul meu, mult superioara cu velocity (am si mtx14). Poate e mai bleg mtx-ul meu, nefiind la prima tinerete, dar cu velocity arunc unde doresc, cu mtx ul arunc la aceeasi distanta, dar precizia nu e. Parere personala. Pescuit doar de placere.
Iti doresc sa devii relevant in domeniu sa vezi ca nu e chiar asa cum spui tuDan Mitranescu scrie: Cred ca vei ramane ultimul cu discutiile astea despre "copiat", cand de zeci de ani se fura idei si se face spionaj la nivel mondial, pe valori de miliarde, nu pe gauri prinse-n sarma sau pe doua plastice cu balama![]()
Spor la treaba. Totusi, inca un sfat: pentru pozele mai cauta variante de pozasi. E pacat sa ai un site decent si poze din clasa a 4-a.Dan Mitranescu scrie:Vorbim alta data, ca acum mai am de pus niste poze foarte frumoase pe site.