Bogdan Zaharia scrie:Am dat comanda, când o sa îmi ajungă, ne auzim
Salutare, ce ne poți spune după acest sezon cu alegerea făcută, după spusele tale, Velocity?
Intreb ptr ca intentionez sa cumpăr aceleași lansete. Mulțumesc .
salut
multumit de alegere,3,90,3,5 lb, o lanseta cu o actiune semirapida spre rapida,mai mult rapida din punctul meu de vedere, estetic arata bine, se comporta bine in drill si cu pestisori mai mici, se poate pescui cu momitor cu ele fara a zbura "guguloiu" din momitor atunci cand te infingi in ea, se incarca destul de bine cu plumb de 110-120 de gr, eu am pescuit cu 110gr, se poate ajunge la distante considerabile daca esti un aruncator bun, eu aruncam undeva la 140-160 m(depinde de multi factori)
Nu am pescuit mult cu ele, pentru ca s a ivit ocazia si mi am cumparat intensity, partenerul meu de pescuit are velocity si se impaca mult mai bine cu ele decat cu intensity, depinde foarte mult de stilul de aruncat.
Este greu sa iti cumperi lansete cu ce scrie pe net, dar macar iti poti face o parere, oricum sunt multe discutii despre ele cam pe toate forumurile, este o lanseta care isi merita banii, impaca cerintele multor pescari, sunt multe filmulete si pe youtube cu lanseta si poti trage concluzii si de acolo.