shimano tribal xs1 vs mtx class

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
balan petrica
Puncte: 0

shimano tribal xs1 vs mtx class

Mesaj de balan petrica »

ca pret sunt identice...
astept pareri pro si contra....

Mihai Manea

Re: shimano tribal xs1 vs mtx class

Mesaj de Mihai Manea »

.Din suflet pentru pescuit,ii rog sa raspunda doar cei care au pescuit cu ambele lansete sau reprezinta firmele respective.Pentru cei care nu respecta pescuitul,cu mai mult de un ac,indiferent de scule,ii rog sa nu mai isi bata joc de tot ce inseamna pescut sportiv in tara asta.
Nume utilizator schimbat din Juni77

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Dupa ce mi s-a inchis un topic voi incerca sa fiu on :wink: .

Petrica daca cistesti postarile despre/descrierile acestor 2 lansete vei descoperi ca tu compari mere cu pere.
Ca sa iti dai seama daca ti se potrivesc este foarte simplu:

1. Hakuyo MTX Class. Te duci la Dan Mitranescu la magazin si ii dai banii pentru o lanseta pe care sa o testezi .
Daca esti multumit iti comanzi un set iar daca nu returnezi lanseta.
2. Shimano XS1 Intensity. Este casting de test organizat de Vlad Pavlovici la Vaarlam pe 14 martie. Te inscrii si vezi despre ce e vorba.

PS. Dinn descrierile facute ,mai apropiat de comparatia cu MTX Class este Shimano Cal Intensity.

balan petrica

Mesaj de balan petrica »

cer prea mult daca va mai rog inca odata sa va limitati la subiect?
daca nu se poate,mai bine rog un moderator sa il inchida si gata.
-referitor la subiect...nu ma intereseaza aspectul lansetei atat da mult...nu merg pe balta ca sa stau sa admir finisajele...ma intereseaza ce poate sa faca fiecare model si cat de fiabila este in timp...
daca vreau finisaje de lux,merg la silviu florescu sau zarguzon si le fac sorcove si o stau in scaun cu o bere in mana si o sa ma mandresc ce lansete frumoase am....(sa nu se inteleaga gresit ,referitor la silviu florescu sau zarguzon) le apreciez munca.
-din partea mea poate sa scrie si dragonul rosu pe ele atat timp cat ma ajuta atunci cand am nevoie de rezerva de putere si nu dau cu frica ca se poate rupe oricand.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Class o lanseta foarte puternica.
Intensity o lanseta puternica si totusi placuta.
Daca una dintre ele avea probleme se auzea pana acum sau poate o sa fie unele care inca nu au aparut pentru ca sunt prea noi (gen dezlipirea mandrinei)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”