Am fost azi la TF si am vazut mulineta. Micuta,finuta,usurica dar are galet de kk. Orcum decat sa dai 1200 de lei pe un Ci4 si sa-ti taie plasticul de la galet si sa nu mai caraie cand ia pestele fir mai bine asta,ramane sa vedem cum este dupa 5,6 partide.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
Si asta are plastic la galet..
Eu am 5 ci4 xsb, 1 xsc+ 21 tamburi rezerva. Pana acum nu am avut nici o problema nici cu plasticul nici cu caraitul la tamburi. E drept, am un tambur care caraie putin mai incet dar tot se aude..
Eu sunt obisnuit sa trag firul cu mana dupa aruncare sa il intind. Mie imi e frica cu partenerii pe la concursuri sa nu dea buleala...
Cat despre faptul ca xtd e usurica si finuta... e la fel ca si xtc.. dar vopsita cu alta culoare....
Mie singurul lucru care imi place la xtd e forma tamburului... dar nu ma convinge sa o iau...
Cu caraitul este valabila la bbrlc-ul ci4 nu stiu la restul. Eu inca nu am probleme cu caraitul ca au abia 2 partide dar am 3 cunostinte ,in total 11 mulinete care la 7,8 partide de 24 de ore au ramas pe MUTE )))
Am inteles de la cineva ca cei de la shimano au sesizat problema si la Xtc,Xsb,.........PRTz, FAs.... au schimbat arcul de la tambur,au pus unul mai tapan.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
La o prima impresie, in afara de cum arata nu observ diferente notabile fata de xtb-urile mele vechi (nu ci4+). Pare mai micuta, mai fragila. Vedem la pescuit cum se comporta.
Scuzati postarea dubla, dar am o nelamurire. Cat fir intra cu reductiile de 10.000 si cu cele de 3500. Am sa folosesc fir de 0.25. Nu folosesc la plantant, doar lansat, undeva la 250-300m imi e peste cap daca am pe tambur. Daca folosesc reductiile de 3500 intra? Am pus o poza dar imi pare foarte putin loc pentru fir.
La reductiile de 3500 intra lejer fir de 0.25 300 m chiar intra vreo 400 m ...ori poti pune umplutura de alt fir mai gros un 0.35 80 m si intra 0.25 fix 300 m