Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
daca se intampla asta asa repede ,garantia nu rezolva problema??romanraul scrie:Sunt o mizerie chiar.... Dai o caruta de bani pe mulinete precum ci4 14000 XTB si dupa o partida ti se taie plasticul ala la galet, iar de fiecare data cand schimbi lanseta iti pocneste firul si lasi totul in apa... Da.... chiar nu e nici o problema.....
Cunosc multi care au cumparat ci4 14000 XTB si ci4 BBRLC si aceeasi problema....
Si vad in imagine ca si acest model au tot din plastic.... Da, nu e nici o problema.... Fiecare face ce vrea cu banii lui, dar de bun simt cum au facut la 14000 xtb speed cast puteau face si la acest model dupa ce zeci de pescari s-au plans pe crapmania de aceeasi problema....
pentru ca e din metal...Thomas Cristian scrie:Macar daca la speedcast nu o sa mai fie problema asta, poate putem comanda piesa respectiva, si o monta la xtd ? Nu ma pricep, nu stiu daca merge, dar poate e o varianta. Bineinteles, nici mie nu imi place ideea sa dau o gramada de bani pe o mulineta si apoi sa bag in ea rulmenti, bucsi, etc.
Eu spre exemplu am medium bblc de 2 ani, si am fire de 0.22 stren si 0.35 pe tamburii de rezerva. Nu am patit NICIODATA chestia asta cu firul agatat in galet.