SHIMANO ULTEGRA Ci4+ 14000 XTB

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

sportiv7pescuit
Puncte: 0

Mesaj de sportiv7pescuit »

Are cineva in "custodie" :wink: acesta mulineta? As dori sa-mi achizitionez 4 buc (modelul mentionat!),dar inainte as prefera sa ascult niste pareri (pro sau contra) de la un eventual posesor al acestui model. Multumesc anticipat.....

lucian_dj

Re: SHIMANO ULTEGRA Ci4+ 14000 XTB

Mesaj de lucian_dj »

Xtb nu se mai gasesc au fost inlocuite cu xtc .

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Era vorba de modelul Ci4 XTB si nu de varianta normala de ultegra,oricum abia au aparut si nu cred sa aiba deja cineva acest model

sportiv7pescuit

ok...mai asteptam...multumesc pt raspunsuri.

sportiv7pescuit

Din cate am inteles de la baietii de la BF si TOTALFISHING avem cativa posesori ai acestor mulinete...rog sa intervina cu ceva pareri....multzam anticipat.

raulnego

Mesaj de raulnego »

Le am eu , pot sa spun ca sant net superioare fata de modelele Ultegra aparute anul trecut xsc si xtc , pe care le-am detinut .
Parerea mea ca la ultimele modele de Ultegra si Bblc-xta , diferenta intre modelul de baza si varianta imbunatatita ci4+ este mult mai evidenta fata de modelele mai vechi . Cred ca asta este politica comerciala a celor de la Shimano sa te impinga catre modelele mai scumpe , caci sa recunoastem ca noile modele Ultegra xsc si xtc la fel si bblc x-ta , sant mai slabe decat cele pe care le-au inlocuit ....si daca vrei un produs care sa se ridice la nivelul asteptarilor , cam asta ar fi optiunea : ci4+

raulnego

Mesaj de raulnego »

Tin sa fac o precizare : cand mi-am exprimat parerea ca noile modele Ultegra xsc si xtc si bblc xt-a sant mai slabe decat modelele vechi pe care le-au inlocuit m-am referit strict la rezistenta lor in timp ! In rest toate noile sisteme , de asezare a firului (slow oscilation), x-ship si ce s-a mai pus nou la ele sant un mare plus fata de modelele anterioare , nu mai vorbesc de design ! Dar parerea mea este ca s-a facut rabat la calitatea angrenajelor pentru un castig mai mare pentru producator .
Se pare ca aceste neajunsuri ar fi rezolvate la variantele ci4+ , cel putin asa-mi lasa impresia .....doar timpul o va dovedi .
Era sa uit un amanunt , pentru mine foarte important , ca noutate pt modelul in cauza cei de la Shimano s-au gandit sa introduca in sfarsit pick-up-ul actionat manual , sistem pe care Daiwa il au de multi ani pe mai multe modele de casting si pe care l-am apreciat f. mult !

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Lasati sa se inteleaga ca noile ultegre au probleme de fiabilitate

despre design...gustul fiecaruia (mie imi plac clasicele, mai patratoase, gen bblc, ultegra xt si xsa), dar daca e vorba de probleme de calitate, cred ca ar trebui sa apara recenzii mai concrete

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

E cam greu sa compari o Ultegra XSC, care costa 140 euro , cu o Ultegra ci4+ care costa 300 euro si apoi sa zici ca e mult mai buna.

Unu la mana, dacă e de comparat, corect ar fi sa o compari cu ultegra ci4 xsa. Si fie vorba între noi, ci4 xsa a stat mereu in același preț iar de calitatile ei nu cred ca s-a vorbit vreodată de rău. Piesele din interiorul ei le-am văzut decât la bblc din 1999, si cred ca asta spune tot.

Doi la mana, văzusem acum 2 saptamâni , Aero Technium xsc10000 cu doar 399E... Nu cu mult mai scumpă decât Ci4+ , cum ar fi sa le comparăm ? Cine câștiga ?;)))

Începând cu ultegra xt, la toate modelele noi apărute după, Shimano a pierdut puțin câte puțin in calitate, si aici ma refer la construcție , cât este ultegra xsa de robusta si cât este xsc..

Sa nu se înțeleagă ca nu-mi place Ci4+, dacă mi-as permite mulineta cred ca nu as sta pe gânduri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Eu am super ultegra si cred ca este peste toate modelele mai sus mentionate.parere mea.
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”