Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
La intrebarea daca baitrunnerul pe fata este mai bun decat cel pe spate nu iti pot raspunde pentru ca nu sunt in masura, insa sunt sigur ca pentru a reduce greutatea unei mulinete este esential sa aiba baitrunnerul pe fata pentru ca ma gandesc si din ce am vazut mecanismult la baitrunnerul pe spate este mult mai complicat si ingreuneaza mulineta, de altfel poti vedea si diferenta intre Ultregra ci4 XSA (635g) si Ultegra ci4 Xta (640g) de cateva grame in "defavoarea" celei de-a doua pentru ca are baitrunnerul pe fata care aduce putine greme in plus mulineteiadrianeftimie scrie:Shimano Ultegra Ci4 XSA 10000 sau Shimano Ultegra Ci4 XTA 14000 ? diferenta intre ele, din ce vad eu scris in specificatii este doar de baitrunner, oare se merita diferenta de pret ? oare baitrunnerul de pe tambur este la fel de bun ca cel de pe BBLRC ? multumesc frumos.
Ti-a spus o mare tampenieadrianeftimie scrie:din cate am inteles baitrunner-ul II nu este chiar foarte fiabil!
Hmm ? Cine "mi-a spus" o mare tampenie ?Ciuchi scrie:Ti-a spus o mare tampenieadrianeftimie scrie:din cate am inteles baitrunner-ul II nu este chiar foarte fiabil!
Pai asta nu am de unde sa stiu eu.adrianeftimie scrie:Hmm ? Cine "mi-a spus" o mare tampenie ?