Salutare!Sunt in dillema care s-o aleg?! Ma intereseaza fiecare opinie si pro si contra.Descrierile de producator si comercializanti am citit,pe mine ma intereseaza opiniile de la cei care au folosit practic.Multumesc anticipat!!!
Ci4 are 1 tambur in plus si reductii, e mai usoara cu aprox 100g.
In rest, e aceasi mulineta.
Eu am avut si xsc si ci4 xsb (ci4 le am si acum... si nu le vand in viitorul apropriat... nu cred ca gasesc ceva mai bun in 1000 lei bucata). Eu nu am ce sa le reprosez.
Eu iti recomand ci4xsb nu xtb.. frana aia cu baitrunner spool 2 e atat de dubioasa incat si cei de la shimano au renuntat la ea la mulinetele aparute ulterior
osc1or scrie:Ci4 are 1 tambur in plus si reductii, e mai usoara cu aprox 100g.
Eu am avut si xsc si ci4 xsb (ci4 le am si acum... si nu le vand in viitorul apropriat... nu cred ca gasesc ceva mai bun in 1000 lei bucata). Eu nu am ce sa le reprosez.
Eu iti recomand ci4xsb nu xtb.. frana aia cu baitrunner spool 2 e atat de dubioasa incat si cei de la shimano au renuntat la ea la mulinetele aparute ulterior
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Vorbea de ultegra noua, XTC CI4.
Tu te-ai referit la modelul vechi de ultegra XTC/XSC nu CI4.
Multumesc! Si in continuare astept pareri.Pana in ziua de luni trebuie sa decid.Din pacate nu am posibilitatea de a compara mulinetele fizic,si nici nu am pescuit cu nici una dintre ele.In moment detin modelul vechi BBLC,stiu ca o sa fie cu totul altceva,dar am capacitatea buna de a acomoda la noul model.Nu vreau sa patesc ca unii colegi pescari ca odata cumpara si apoi sunt dezamagiti......
Eu am acum modelul nou XTC si l-am avut pe cel anterior XTB ..... iti recomand modelul vechi daca mai ai de unde sa il iei .Singura diferenta negativa este ca trebuie sa te obisnuiesti cu frana care este mai ciudata la modelul vechi ...
osc1or scrie:Ci4 are 1 tambur in plus si reductii, e mai usoara cu aprox 100g.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Vorbea de ultegra noua, XTC CI4. Tu te-ai referit la modelul vechi de ultegra XTC/XSC nu CI4.
Recomandare: ci4 XSB/XTB
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Pune si tu in balanta plusurile si minusurile la fiecare:
Ci4 XTB are un tambur in plus si are acel fluture cu baitrunner, pe care eu il apreciez maxim si care de fapt, privind practic, nu e altceva decat un fluture cu frana rapida dar cu plaja reglabila.
CI4 XTC are un tambur mai putin si are super slow osc. 5.
Diferente de greutate sunt foarte mici, iar diferente in rulare nu prea exista intre cele doua, asa ca mai poti lua in considerare designul, daca vrei sa fii si mai subiectiv.
Personal folosesc CI4 XTB, cu toate upgradeurile facute si nu cred ca voi renunta in viitorul apropiat la ele.
Toate bune!
T.J.