sk4 sau v2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gicahagi
Puncte: 0

sk4 sau v2

Mesaj de gicahagi »

Salut
Care vi se pare mai ok?
Mersi

gicahagi

Re: sk4 sau v2

Mesaj de gicahagi »

nimeni nimic?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

cred ca nu se fac comentarii findca nu ai scris de la cine sunt lansetele , Sonik am si eu dar V2 nu stiu ce sunt , si se poate sa fie destui ca mine si de aceea comentariile intirzie.

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

@Popescu

Venture V2.
S-ar putea sa fie prea scumpa, de n-o cunosti? :mrgreen:
When nothing is sure, everything is possible.

Dan Serban
Pescar de competitie

sk4 sau v2

Mesaj de Dan Serban »

Stai sa afle de la ce firma sunt betele V2, ca isi ia 2 seturi..sa fie :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pescar de rând

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Cu astea nu mai ai nevoie de barcuta pt plantat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V-2 (în germană: Vergeltungswaffe 2 - armă de represalii, versiunea 2) a fost prima rachetă balistică și primul obiect construit de om care a efectuat un zbor suborbital, strămoșul tuturor rachetelor moderne inclusiv al rachetei lunare Saturn V.
în timpul celui de-al Doilea Război Mondial armata celui de-al Treilea Reich, Wehrmacht, a lansat peste 3.000 de rachete V-2 împotriva unor ținte ale Aliaților, provocând circa 7.250 de victime umane.
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Iar incepeti cu prostiile , voi credeti ca nu este posibil sa existe pescari care sa nu stie ce sunt V2 ???
Ute ca exista eu am 3 rinduri de lansete din toata gama sus mijloc si ieftineala dar nu cunosc poreclele tuturor betelor de pescuit de aceea am si scris ca e cel mai corect sa scrii si firma de la care sunt produse .Am intrat pe acest topic fiindca am si eu Sonik sk4 altfel nu aveam ce sa caut aici .
Dar cum multi dintre voi sunt atot stiutori si profesori au gasit imediat replica mai acide sau nu , fiindca asta cautati in primul rind polemica mai ales cind vedeti ca scriu eu .Vad ca la unii le place savarina rau de tot .

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

popescu59 scrie:Iar incepeti cu prostiile , voi credeti ca nu este posibil sa existe pescari care sa nu stie ce sunt V2 ???
Ute ca exista eu am 3 rinduri de lansete din toata gama sus mijloc si ieftineala dar nu cunosc poreclele tuturor betelor de pescuit de aceea am si scris ca e cel mai corect sa scrii si firma de la care sunt produse .Am intrat pe acest topic fiindca am si eu Sonik sk4 altfel nu aveam ce sa caut aici .
Dar cum multi dintre voi sunt atot stiutori si profesori au gasit imediat replica mai acide sau nu , fiindca asta cautati in primul rind polemica mai ales cind vedeti ca scriu eu .Vad ca la unii le place savarina rau de tot .

Nu trage pestele la Tancabesti ?
Pescar de rând

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

In locurile mult laudate nu prea trage , in schimb pe locurile de sector B si C e ok.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

popescu59 scrie:In locurile mult laudate nu prea trage , in schimb pe locurile de sector B si C e ok.
Aiurea , pai locurile alea mult laudate nu dau peste singure ...
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”