Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
nu te mai gandi are tot ce vreiZyZZ scrie:As dori sa achizitionez un astfel de rod pod dar avand in vedere pretul prefer sa ma documentez inainte de a face pasul acesta si dc nu sa aud si cateva pareri de la cei care il detin sau l-au folosit candva.As dorii sa aflu calitatea otelului,stabilitate,tot ce este legat de el , pro si contra.Cu respect Adi
Transportul nu este o problema ,pana la urma nu il caram in spate tot masina duce greuldragosg scrie:nu te mai gandi are tot ce vreiZyZZ scrie:As dori sa achizitionez un astfel de rod pod dar avand in vedere pretul prefer sa ma documentez inainte de a face pasul acesta si dc nu sa aud si cateva pareri de la cei care il detin sau l-au folosit candva.As dorii sa aflu calitatea otelului,stabilitate,tot ce este legat de el , pro si contra.Cu respect Adi
putin cam scump dar calitatea costa de obicei
am avut skypod initial...n-are nici o legatura unul cu altul
parerea mea ca e perfect
stabil, usor, solid, materiale si finisaje de calitate usor de montat
un singur potential inconvenient...are 2 genti...de transport....varianta euro....
Am fost interesat si eu de acest rodpod, dar am ales altceva, materialele sunt foarte ok, montaj rapid si simplu, la partea estetica nu are concurent, dar mie mi-a lăsat impresia de fragil, am pus mana pe el puțin mai serios si se mișca din toate incheieturile, e mai mult o fita. E doar o părere, succes!!!ZyZZ scrie:As dori sa achizitionez un astfel de rod pod dar avand in vedere pretul prefer sa ma documentez inainte de a face pasul acesta si dc nu sa aud si cateva pareri de la cei care il detin sau l-au folosit candva.As dorii sa aflu calitatea otelului,stabilitate,tot ce este legat de el , pro si contra.Cu respect Adi
Spre deosebire de tine eu am acest tip de rod pod si iti garantez ca nu se misca din nici o incheietura,e inox 100% nu are imbinari din plastic,stabilitate maxima,plus ca fata de concurenta,gasesti piese de schimb la el,nu trebuie sa umbli pe la strungari,e scump dar e nr.1marcus79 scrie:Am fost interesat si eu de acest rodpod, dar am ales altceva, materialele sunt foarte ok, montaj rapid si simplu, la partea estetica nu are concurent, dar mie mi-a lăsat impresia de fragil, am pus mana pe el puțin mai serios si se mișca din toate incheieturile, e mai mult o fita. E doar o părere, succes!!!ZyZZ scrie:As dori sa achizitionez un astfel de rod pod dar avand in vedere pretul prefer sa ma documentez inainte de a face pasul acesta si dc nu sa aud si cateva pareri de la cei care il detin sau l-au folosit candva.As dorii sa aflu calitatea otelului,stabilitate,tot ce este legat de el , pro si contra.Cu respect Adi
cristi30 scrie:Spre deosebire de tine eu am acest tip de rod pod si iti garantez ca nu se misca din nici o incheietura,e inox 100% nu are imbinari din plastic,stabilitate maxima,plus ca fata de concurenta,gasesti piese de schimb la el,nu trebuie sa umbli pe la strungari,e scump dar e nr.1marcus79 scrie:Am fost interesat si eu de acest rodpod, dar am ales altceva, materialele sunt foarte ok, montaj rapid si simplu, la partea estetica nu are concurent, dar mie mi-a lăsat impresia de fragil, am pus mana pe el puțin mai serios si se mișca din toate incheieturile, e mai mult o fita. E doar o părere, succes!!!ZyZZ scrie:As dori sa achizitionez un astfel de rod pod dar avand in vedere pretul prefer sa ma documentez inainte de a face pasul acesta si dc nu sa aud si cateva pareri de la cei care il detin sau l-au folosit candva.As dorii sa aflu calitatea otelului,stabilitate,tot ce este legat de el , pro si contra.Cu respect Adi
Eu îți propun sa mergi la Bigfish( vad ca ești din București) ii rogi pe băieți sa îți monteze Solar-ul, pui mana pe el si vezi dacă îți place, tot acolo găsești si Nick 95, vezi care e mai fragil, eu așa am renunțat la Solar.ZyZZ scrie:As dori sa achizitionez un astfel de rod pod dar avand in vedere pretul prefer sa ma documentez inainte de a face pasul acesta si dc nu sa aud si cateva pareri de la cei care il detin sau l-au folosit candva.As dorii sa aflu calitatea otelului,stabilitate,tot ce este legat de el , pro si contra.Cu respect Adi