SONIK S4XTR sau FOX WARIOR ELITE

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
carp hunters
Puncte: 0

SONIK S4XTR sau FOX WARIOR ELITE

Mesaj de carp hunters »

exact cum suna anuntul SONIK X4XTR sau FOX WARIOR ELITE nu stiu la care dintre aceste doua lansete sa ma opresc. Daca cineva a avut din aceste doua lansete si poate sa imi dea niste sfaturi ce stie despre ele. De la lansete ma intereseaza sa pot lansa la distanta dar totodata sa am si o placere in drill cu pestele.

Alex0711

Re: SONIK S4XTR sau FOX WARIOR ELITE

Mesaj de Alex0711 »

Salut,
Eu am Fox Warrior Elite, 3.90 , 3.25 livre.
Actiune rapida, super lansete.Le gasesti decat sh, dar merita fiecar banut.
Cu plumb plin , 110 gr. dai cu ele "de rupi".Te poti "lasa" pe ele fara nici o problema.
Spre exemplu, cu momitor prind malul pe MV2 , oriunde, exceptie partea din fata a baltii unde are 200 + metrii.
In rest, de la gardul fostului primar prinzi malul cu momitor 55 gr. + nada, nu foarte plin, asa se incarca cel mai bine.
ATENTIE.....aici nu te lasa prea tare pe le, ca dai pe malul de vis-a-vis :))))...
Eu unul nu le-as schimba cu nici o alta lanseta.Oricat de scumpa ar fi sau cat de "custom built".
Singura lor hiba ar fi la piulita de la mandrina....de jos, care infileteaza partea de jos a talpii mulinetei,se poate desprinde de locasul unde este captiva, dar nu este problema, nu afecteaza in nici un fel decat estetic putin...
0766.199.557 - daca vrei mai multe detalii.
Salut!
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Servus.
Am si eu Fox Warior Elite si le recomand. Un aruncator bun poate pescui si la 130-140m iar unul foarte bun ajunge si poate depasi 150m cu ele iar in drill sunt super(mai ales la TEN :roll: ). Sunt de accord cu ce spune predecesorul meu.....mai putin actiunea lansetei care nu este una rapida!
Ps.Daca gasesti second hand...... nu mai sta pe ganduri!!!!
O seara buna.
Carp Passion

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

carp hunters scrie:exact cum suna anuntul SONIK X4XTR sau FOX WARIOR ELITE nu stiu la care dintre aceste doua lansete sa ma opresc. Daca cineva a avut din aceste doua lansete si poate sa imi dea niste sfaturi ce stie despre ele. De la lansete ma intereseaza sa pot lansa la distanta dar totodata sa am si o placere in drill cu pestele.
SONIK SK4 XTR nu cred ca ''le-a avut cineva'', deoarece au aparut de cateva luni.
Ca posesor de SONIK SK4, ti le recomand cu placere (sunt la fel ca XTR). Ai tot ce vrei la ele: aruncari la foarte mare distanta, drill placut cu pesti mari, foarte subtiri, rezistente si un raport calitate/pret excelent!
"Invingatorii nu pierd niciodata"

carp hunters

Mesaj de carp hunters »

multumesc pana acum pentru sfaturi mai astept si alte pareri

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

SONIK SK4 XTR 3,90 , 3,5 lbs le am din iunie , crede-ma ca am dat cu doua FS noi si cu doua SK la o partida si sincer diferentele mi s-au parut minore ( in comparatie cu diferenta de pret intre ele ) . Ia-ti si vei fi sigur multumit , arunci bine si cu Pb si cu momitzatoare :-) si este si placuta in drill.
Am facut o afacere buna . Modelul de Fox din titlu postare nu il cunosc.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”