Sonik sk4

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Cosmin Ionescu
Puncte: 0

Re: Sonik sk4

Mesaj de Cosmin Ionescu »

Abea astept sa le primesc. Le-am comandat in Anglia. Imi poate spune cineva cu ce mulinete se imperecheaza cel mai bine? Am inteles ca BBRLC-urile sunt prea mari si prea grele pentru aceste bete.
Nume utilizator schimbat din ICSXX

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Ele sunt prea grele ptr orice lanseta,insa daca nu se potivesc nici cu Sk4 atunci nu se mai potrivesc pe nici o lanseta(presupun ca vb de modelul de 3,90),Sk4 sunt lansete rigide,tari,ptr lanseuri la distanta,acum depinde de gustul fiecaruia,ptr mine au fost prea tari,chiar modelul de 3,25lb

Cosmin Ionescu

Da. Vorbesc de cele de 3,9. Eu asa am citit pe forum . Cineva zicea ca nu se prea potrivesc. Oricum m-ar fi interesat o mulineta ceva mai usoara si mai mica dar care sa faca fata tuturor nevoilor.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Mai usoara da,insa mai mica,nu stiu ce za zic,mai pierzi din distanta,presupun ca ptr asta ti ai luat lansete rigide,poti sa incerci ultegra Ci4 sau noile modele de ultegra ,xsc sau xtc,care sunt mai usoare

Cosmin Ionescu

Multumesc de informatii. O sa revizuiesc bugetul sa vad ce iese :).

Cosmin Ionescu

ceva pana in 500 lei/ bucata ce recomandati?

AND1

Mesaj de AND1 »

Shimano NAVI 8000 XTA.Poate gasesti la cineva in stare buna second.Mark Hutchinson le recomanda pentru lansari la distanta.Le am si eu si le recomand.Modelul nu se mai fabrica de aceea iti spun ca poate gasesti second.
Aproape identice dar iti depasesc bugetul...NAVI 8000 XSB SI XTB.Undeva in jur de 700 RON in romania.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

cristi30 scrie:Ele sunt prea grele ptr orice lanseta,insa daca nu se potivesc nici cu Sk4 atunci nu se mai potrivesc pe nici o lanseta(presupun ca vb de modelul de 3,90),Sk4 sunt lansete rigide,tari,ptr lanseuri la distanta,acum depinde de gustul fiecaruia,ptr mine au fost prea tari,chiar modelul de 3,25lb

Te rog sa detaliezi un pic, cam cu ce le-am compara la rigiditate, cu ce alte lansete le-ai compara.

Merci,
Maxx
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ultegra XTB 5500-570 gr cele mai usoare si cele mai potrivite pentru SK4 , sa nu mai spun ca second le ei la un pret bun, le probezi o perioada si daca nu te impaci cu ele le vinzi si iti ei mai performante . Oricum nu vei pierde la ele daca bine inteles le ingrijesti , pretul este undeva la 4 mil deci parerea mea incearca si vezi dar cu siguranta daca vrei mulinete mai usoare astea sunt cele mai portrivite . Eu am Ultegra XTB 5500 si le am pe betele Sonik SK3 si ma impaca perfect.

Cosmin Ionescu

@popescu59
Mi le-a mai recomandat cineva. Multumesc de informatie.

@AND1
Multumesc. Din cate vad sunt destul de mari si grele. Cred ca sunt aproape de BBRLC.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”