Spalare sac de dormit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Andrei G
Puncte: 0

Spalare sac de dormit

Mesaj de Andrei G »

Cum spune si titlul detin un sac de dormit de 1 an si ceva si cred ca a venit timpul sa-l spal mai ales ca acum iarna nu-l folosesc si are timp berechet sa se usuce. Am 3 variante: sa-l spal de mana, sa-l bag la masina de spalat sau sa-l duc la curatatorie chimica.
Voi cum ati procedat cu al vostru? Cum l-ati spalat?
WLC Carp Club

macara88

Re: Spalare sac de dormit

Mesaj de macara88 »

Andrei G scrie:Cum spune si titlul detin un sac de dormit de 1 an si ceva si cred ca a venit timpul sa-l spal mai ales ca acum iarna nu-l folosesc si are timp berechet sa se usuce. Am 3 variante: sa-l spal de mana, sa-l bag la masina de spalat sau sa-l duc la curatatorie chimica.
Voi cum ati procedat cu al vostru? Cum l-ati spalat?

Cred ca la curatatorie chimica e cel mai bine.Daca nici ei nu stiu sa il spele atunci cine :roll:

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Recomand o curatatorie chimica,in Alba Iulia cel putin am vazut ca au chiar si in lista de preturi program pentru spalat saci de dormit la 25 ron/buc si zice ca il face sa arate ca nou.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Recomand masina de spalat.
L-am spalat de vreo 3-4 ori si nu a patit absolut nimic. :wink:
C. S. PELICANUL

cipibm

Mesaj de cipibm »

Ori ai sacu' mic ori masina mare.Mie nu mi-a incaput nicicum in masina si am recurs la spalatorie.

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Acum depinde si de sac, al meu Tracker Big snooze + are aproape ~4 kg uscat. Nu l-as baga in masina de spalat niciodata. Curatatoria este indicata pentru sacii de dormit mari.

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Este un Nash Frostbite Sub 20 destul de mare si nu intra in masina de spalat. Plus ca am impresia ca intre stratul de la interior de fleece si cel exterior are vata. Vata care la masina de spalat se face numai cocoloase.
Cred ca o sa-l duc la curatatorie.
WLC Carp Club

mitudaniel
Partener Crapmania.ro

Mesaj de mitudaniel »

Andrei G scrie:Este un Nash Frostbite Sub 20 destul de mare si nu intra in masina de spalat. Plus ca am impresia ca intre stratul de la interior de fleece si cel exterior are vata. Vata care la masina de spalat se face numai cocoloase.
arunca-l si ia unul nou :))

Armando

Mesaj de Armando »

mitudaniel scrie:
Andrei G scrie:Este un Nash Frostbite Sub 20 destul de mare si nu intra in masina de spalat. Plus ca am impresia ca intre stratul de la interior de fleece si cel exterior are vata. Vata care la masina de spalat se face numai cocoloase.
arunca-l si ia unul nou :))
il cumpara el asa nespalat :D si eu sunt de parere sa-l duci la spalatorie chimica ( din pacate o sa-ti dispara mirosul de liliac din el :lol: :lol: :lol: )

ureche 72

Mesaj de ureche 72 »

Pacat de greierii din el :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”