spigot sau mufare inversa

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: spigot sau mufare inversa

Mesaj de Albert »

@Cristi Matei: sursa?

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Mark Hutchinson:Lansari pe orbita partea 1, articol tradus de Vlad Pavlovici.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Si din cate stiu eu SPIGOTUL in timp se mai toceste si prinde joc intre tronsoane .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

arsinel scrie:Si din cate stiu eu SPIGOTUL in timp se mai toceste si prinde joc intre tronsoane .

Pana se toceste spigotul...,iti iei alta,iti spun eu!
Ce e cel mai important,e sa nu incurci lansetele intre ele,adica fiecare cu tronsonul ei.s-a intamplat sa vad cum tronsonul de varf al uneia s-a dus pe fir la lansare,tronsonul fiind mai larg decat principalul care nu-i corespundea.
catch&release

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Cati dintre voi ati folosit lansete cu spigot atat de intensiv incat sa se toceasca acel spigot si sa se faca jocuri.O lanseta poti sa o folosesti de sute de ori si acel spigot tot nu se toceste.E din material destul de tare,nu e din branza.
Daca spigotul ramane afara sa zicem 1cm vor trece ani buni pana intra macar inca vre-o 3-4 milimetrii dar in mod normal spigotul ala tine mai mult decat foloseste pescarul lanseta.Fie o vinde,fie are mai multe seturi,fie se rupe,etc.

djaleendark

Mesaj de djaleendark »

Am folosit atat lanseta cu mufare tip spigot (cormoran eliminator ES) cat si lansete cu mufare inversa (mirror carp) si pot spune ca pare mai sigura mufarea inversa, cel putin mie imi ofera mai multa incredere.. poate tine si de gusturi.
Deci eu votez pentru mufare inversa, e mai sigura, arata mai bine si se mufeaza mai bine !
Momentan folosesc lansete cu mufare inversa.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Cristi Matei scrie:Mark Hutchinson:Lansari pe orbita partea 1, articol tradus de Vlad Pavlovici.
Adeca de pe big fish pct ro. E si in AvP da' nu cred ca l-ai scris tu de mana copiind de-acolo :) Ei stiu ca ai copiat articolul si l-ai folosit aici?
Nu de alta da' mi se pare putin ipocrita abordarea. Link nu-i voie da copy/paste merge :)

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Albert scrie:
Cristi Matei scrie:Mark Hutchinson:Lansari pe orbita partea 1, articol tradus de Vlad Pavlovici.
Adeca de pe big fish pct ro. E si in AvP da' nu cred ca l-ai scris tu de mana copiind de-acolo :) Ei stiu ca ai copiat articolul si l-ai folosit aici?
Nu de alta da' mi se pare putin ipocrita abordarea. Link nu-i voie da copy/paste merge :)
Dle Albert am indepartat articolul. am incercat doar sa lamuresc niste oameni care poate se descurca mai greu pe net dar nu trebuiesc incalcate nici regulile forumului. imi cer scuze pentru prejudiciile eventuale cu acel copy/paste, desi am precizat autorul articolului.
sanatate maxima!

djaleendark

Mesaj de djaleendark »

Certuri peste certuri.... o ssa se lamureasca cel care a pus intrebarea la inceput in topic...la anu'

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Cristi, nu ma intelege gresit. N-am nici o legatura nici cu AvP, nici cu big fish nici cu Vlad. Faceam doar o constatare vis-a-vis de politica site-ului. Poate putina maleabilitate n-ar strica; de exemplu link-urile catre articole "tehnice" sa fie permise. Partea comerciala o inteleg dar de aici pana la a bloca orice link spre un site romanesc e cale lunga.
Sper ca ai inteles punctul meu de vedere si n-o sa-mi iau iar ban pentru ca mi l-am exprimat.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”