spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

neamtu
Puncte: 0

spod

Mesaj de neamtu »

ce spod recomandati 3,80 m,3,90m pt nadit la 120 -140 m

popescu59
Pescar de competitie

Re: spod

Mesaj de popescu59 »

Free Spirit Spomb Rod 12' (3.6m) 50mm - 750,00 lei Asta te va duce cu siguranta la cei 140m visati

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Da' de unde stii,Nae?Pe bune ... :| Ai tu spomb-spodul si ai dat peste 140m? :shock:

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

sal.sfatul meu este sa incerci inainte sa cumperi ..poate la magazinele de profil de unde esti tu te lasa sa dai cu el inaite sa il cumperi ...varianta cea mai buna de spod este de 3.6 m ...daca vrei ceva ieftiin iti recomand pokee superior carp 3 de 5 lb ...in legatura cu distanta la care vrei sa bati ...este cam mare dar daca ai oleak de tehnica si te mai ajuta si batul cred ca poti sa nadesti ....e mai greu pana ii dai de cap la marimea bulgarelui ..
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

neamtu

Mesaj de neamtu »

daca vrei sa vezi cum se indeplinesc visele vino in primavara pe moara si ai sa vezi k macar la 127 m tot pot sa nadesc daca ma ajuta spodul :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ai vazut ce a spus Madalin este foarte corect . Si daca te uiti cum se cheama firma care l-a produs eu cred ca se poate spre cei 140 m cu spombu.
Am vazut la un concurs cum Silviu Florescu a aruncat cu un spod cu bulgari lejer 140 m , si spodul nu erea scula de scula .Asa ca totul este posibil.

neamtu

Mesaj de neamtu »

deci incepi sa crezi k visele devin realitate .............nu ma compar k silviu si nici k yohan dar nici cit arunc nu imi este rusine....merci pt recomandare

neamtu

Mesaj de neamtu »

spunetimi voi ce magazin iti da lanseta la proba k eu nu am auzit ...doar daca o platesti inainte :lol: :lol:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Spod Fox Horizon XT 3,9 metri , 5 Lbs inele 50-16

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

popescu59 scrie:Ai vazut ce a spus Madalin este foarte corect . Si daca te uiti cum se cheama firma care l-a produs eu cred ca se poate spre cei 140 m cu spombu.
Am vazut la un concurs cum Silviu Florescu a aruncat cu un spod cu bulgari lejer 140 m , si spodul nu erea scula de scula .Asa ca totul este posibil.

referitor la ce ai zis ...depinde foarte mult diametrul bulgarilor ....din ce sunt ei facuti (mamaliga ..prafuri ...pasta boiles)....si tehnica pe care o are fiecare ..iar cu spodul e mult pana te obisnuiesti ...
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”