Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Poate ca va fi mai precis ( dat fiind faptul ca esti mai mic si mai usor ) , dar sa arunci mai departe nu prea cred .Trebuia sa scoata si ei ceva nou , daca e sa o iei asa de ce exista 2 culori la spombodoctee scrie:ce parere aveti de noul mini spomb ce va aparea in februarie?
credeti ca va avea mai mult succes decat cel mare?
oare va zbura mai departe ...
dimensiuni 16 cm lungime, 4,3 diametru, incarcare maxima (data de producator) 85-90 grame ... interesant.
multumesc, adrian, tulcea.
Cred ca au lipit etichetaVladut Mateianu scrie:Au aparut si bete de Spomb ?
da, Free Spirit au scos un model dedicat spomb-uluiVladut Mateianu scrie:Au aparut si bete de Spomb ?
cat despre culoare ... i-l recomand pe cel negru, cu cel alb am avut probleme.macara88 scrie:Poate ca va fi mai precis ( dat fiind faptul ca esti mai mic si mai usor ) , dar sa arunci mai departe nu prea cred .Trebuia sa scoata si ei ceva nou , daca e sa o iei asa de ce exista 2 culori la spombodoctee scrie:ce parere aveti de noul mini spomb ce va aparea in februarie?
dimensiuni 16 cm lungime, 4,3 diametru, incarcare maxima (data de producator) 85-90 grame ... interesant.
multumesc, adrian, tulcea.ca pe mine unu nu ma ajuta deloc faptul ca este negru sau alb
. Acum nu stiu asta este parerea mea .
odoctee scrie:da, Free Spirit au scos un model dedicat spomb-uluiVladut Mateianu scrie:Au aparut si bete de Spomb ?
http://youtu.be/_u3CW3Mo014
odoctee scrie:cat despre culoare ... i-l recomand pe cel negru, cu cel alb am avut probleme.macara88 scrie:Poate ca va fi mai precis ( dat fiind faptul ca esti mai mic si mai usor ) , dar sa arunci mai departe nu prea cred .Trebuia sa scoata si ei ceva nou , daca e sa o iei asa de ce exista 2 culori la spombodoctee scrie:ce parere aveti de noul mini spomb ce va aparea in februarie?
multumesc, adrian, tulcea.ca pe mine unu nu ma ajuta deloc faptul ca este negru sau alb
. Acum nu stiu asta este parerea mea .