Ar fi bine pentru astia care sariti in sus ca Sportex e firma mare sa recititi cum incepe topicul
viper28 scrie:Salut dragi pescari,
Am avut ocazia sa tin in mana o lanseta a unei firme ce nu stiam ca exista, mai exact SPORTEX.
In Romania sun cvasinecunoscuti. Mai mult, cei care zic ca-i stiu nu au pescuit cu asa ceva. In 3 zile niciun utilizator al acestui forum nu a iesit sa zica "da, am asa ceva, am pescuit cu asa ceva, sunt bune sau rele". Ca stam si rasfoim netu' e una, sa dai informatii exacte e alta. Din cate stiu eu productia a fost mutata in China, cel putin pentru lansetele de 100 de euro. Cele de la 400 de euroi or fi fabricate in continuare in Germania, nu vad de ce ar face-o, dar e posibil. Lansetele din gama de top arata bine, dar cam atat gasim despre ele, probabil pentru ca si pescarii germani prefera sa dea de la 400 de euroi in sus pe lansete englezesti. Blankurile de la lansetele sub 200 de euro sunt fabricate in China, suta'n mie, chiar daca ei zic ca nu (de altfel nici nu mai scrie pe ele made in Germany cum scria pe toate produsele lor in trecut, cei care ii vor vizita la viitoarele expozitii pot confirma)