Stren vs Berkley

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

legio1083
Puncte: 0

Stren vs Berkley

Mesaj de legio1083 »

Berkley Trilene Carp vs Stren Original Hi Vis Gold .....

Mai era si Mustat Ayaka Carp da nu ies la bani cu el si mai e si pe role mici de 350m
Asadar fratilor, care dintre ele rezita la abraziune mai bine si are rezistenta reala mai buna atat in nod cat si pe elongatie ( cu nod bimini) si daca aveti ceva experienta in folosirea lor , care e mai longeviv in conditii blande de pescuit, ca-n mare pare cam acelasi fir - culoare, caracteristici declarate etc.

Multzam fain!

Legio
Legio - Patria Nostra !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

parerea mea este ca ti-ai ales niste fire prea "snoabe"!
iti recomand cu caldura firul "Profesional" (37.000 lei rola 100 metri), pt. ca, nu-i asa?, scumpeturile in pescuitul crapului sunt apanajul fitosilor...
si-ar mai fi ceva. daca la anu' iti pui vreunul din firele astea pe mulinetele tale (populare) exista pericolul sa ne nenorocesti. ne faci de rusine. daca ai prins tu 90 de kile cu firele vechi... :D
The One Team

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Profesionalul nu e bun... Profesiomal Plus e cu totul altceva! Oricum o sa vin la voi sa-l cumpar ca e mai ieftin decal la Iasi... :lol:
Daca vreau fire inseamna ca vreau si mulinete, iar daca vreau mulinete e normal sa-mi trag si ceva lansete. Important e ca deja am Spod si husa!
Daca unii au bani si nu stiu ce sa faca , cu ei nu e problema mea.

Da tu de unde stii ce scule adevaraciune am eu, namule :?:... Fii atent ca daca mai fac un pescuit dinasta cu ele le scot la licitatie sau vi le dau sa le expuneti in vitrina!

A... sa-ncerci "Alaska" e 28.000 rola de aproape 90m. E incredibil, de casant da e perfect pt buraj ca sa nu stai blocat cu 500m de adevaraciune.
Legio - Patria Nostra !

andrei vladeanu
Veteran

legio1083 scrie:Daca unii au bani si nu stiu ce sa faca , cu ei nu e problema mea. .
ce rost are virgula aia acolo?
The One Team

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Ca cand scrii sau zici ca-ca cica cacofonie se cheama... Asa zice Pruteanu...

Tot nu vreti sa ma lamuriti si pe mine ce si cum cu firele alea... Uite daca vreti promit ca nu mai pescuiesc pe baltile unde pescuiti si voi. ca sa nu va suparati pe mine... :?
Legio - Patria Nostra !

mihai pompiliu

Mesaj de mihai pompiliu »

legio1083)
am incercat Berkley Trilene Carp si nu mi-a placut foarte slab la nod(0.28) si lam folosit la buraj (umplutura )si anul acesta am dat cu Stren Original Hi Vis Gold ..... 0.29 care mia placut si mai rezistent la nod , trebuie cautat nodul cel mai .... :lol: ( ca sa obtii o informatie mai trebuiesc 4 .5 posturi pe langa subiect )

legio1083

Mesaj de legio1083 »

0.2 e cam subtire chiar si pt mine.... In mod normal ma alint cu 0.30 Insa acuma am pus ochii si pe BIG BAME.... CU B Carp am pescuit si e interesant... Pe Stren inca n-am pus gheara deaia intreb. M-am hotarat imi iau 2! un 0,28 si un 0.36. Asa o sa am de unde alege. Problema e , din care ce fel.........
Valeu, complicat pescuitul asta :evil:
Respect!
Legio - Patria Nostra !

mihai pompiliu

Mesaj de mihai pompiliu »

Berkley Trilene Carp era de 0.28 nu mi-a iesit 8 am dat si cu big game de 035 (BUN) cel mai mult i-mi place stren dar daca dai in agatatura ia-ti mai gros logic nu. 8)

andrei vladeanu
Veteran

pe vremuri, pentru o informatie puteai sa stai si cativa ani pe langa subiect. ce sa-i faci, acum lucrurile se intampla mult mai repede. :D
The One Team

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Nu mai fi suparat, Andrei... RAMEROS de Bucium ne va spala toate pacatele... :wink:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”