Daca citeai descrierea produsului din link-ul ala pus de autorul topicului, stiai acum ca are un holsurub cu care se fixeaza pe ponton.popescu59 scrie:Acest sistem are gauri in acea talpa si o prinzi de ponton cu ceva suruburi ?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca citeai descrierea produsului din link-ul ala pus de autorul topicului, stiai acum ca are un holsurub cu care se fixeaza pe ponton.popescu59 scrie:Acest sistem are gauri in acea talpa si o prinzi de ponton cu ceva suruburi ?
asa e... 4 picioare iti trebuie sigur dar eu cred ca iesi mai ieftin decat un rod pod bun.osc1or scrie:mie personal mi se pare ca acest sistem este enorm de scump...
Iti trebuie 4 picioare, 4 picheti si 4 busbari... iesi la 1500 lei...
spune-mi te rog cum ii infiletezi in ponton?claudiue scrie:Eu ii am şi sunt fff buni! Poate sa bată orice vânt ca nu se întâmplă nimic.
Eu personal ii recomand!
Sent using Tapatalk
Cu o surubelnita se rezolva.Sebastian Stan scrie:spune-mi te rog cum ii infiletezi in ponton?claudiue scrie:Eu ii am şi sunt fff buni! Poate sa bată orice vânt ca nu se întâmplă nimic.
Eu personal ii recomand!
Sent using Tapatalk
invarti tot ansablul?
Invarti pontonuSebastian Stan scrie:spune-mi te rog cum ii infiletezi in ponton?claudiue scrie:Eu ii am şi sunt fff buni! Poate sa bată orice vânt ca nu se întâmplă nimic.
Eu personal ii recomand!
Sent using Tapatalk
invarti tot ansablul?
Gresit! Il tii fix si astepti 24 de ore sa se invarta pamantulzaharia mugurel scrie:Invarti pontonuSebastian Stan scrie:spune-mi te rog cum ii infiletezi in ponton?claudiue scrie:Eu ii am şi sunt fff buni! Poate sa bată orice vânt ca nu se întâmplă nimic.
Eu personal ii recomand!
Sent using Tapatalk
invarti tot ansablul?