TEST LANSETE CENTURY,NASH,GREYS

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

@edwyn

Greys X-Flite-12,6"-3,5lbs.
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

Marinarul
Puncte: 0

Lansete cu pedigree

Mesaj de Marinarul »

Sper sa nu va deranjeze intrebarea mea ; iar raspunsul sunt sigur ca ii va lamuri pe multi pescari de crap care tintesc spre un echipament mai de top dar au temeri vis-a-vis de preturile prohibitive dar juste .

Deci concret si pe scurt fara divagatii , as vrea sa stiu preturile la care gasesc aici in Romania aceste 3 tipuri de lansete despre care se vorbeste , fara a considera aceste informatii ca fiind marketing , reclama mascata etc .

Ma roade curiozitatea si cred ca nu sunt singurul ptr ca nu gasesti pe toate drumurile scule de fitze :lol: de soiul asta adica .

Se lamuresc asa oamenii si stiu ce au de facut (..economii) .

Multumesc si astept un semn !

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Preturile acestor lansete se situeaza in zona 400 euro/bucata, cu +/- 5% in functie de perioada a anului,promotii,tara,etc.
La noi pot sa spun sigur ca au la Senzor lansetele Nash si Greys si costa circa 400 euro/buc.
Am inteles de la ei ca o sa primeasca in curand si alte modele de top ,de la Greys(Platinum si Prodigy),Rod Hutchinson(Legend MKII si Icon)si JRC(Skyliner).
Eu am avut mai multe tipuri de lansete,unele mai bune dar prea moi(Daiwa) ,altele mai rigide(Sportex),am dat si cu Harrison si cu Hutchinson(Enigma si Inspiration), dar pot sa spun ca cele 3 tipuri prezentate mai sus sunt exceptionale.
Eu m-am decis pentru sezonul asta,la Nash Extreme Pursuit...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Te-ai decis bine Cornele - si mie imi plac ! Felicitari

Marinarul

lansete de testat

Mesaj de Marinarul »

Ratacind prin topicuri in cautare de pareri avizate despre lansete de top , am ajuns aici si as vrea sa reluam putin problema , mai ales ca a trecut un an de la ultima postare si s-au mai intamplat multe de atunci .

Ma intereseaza ce a mai aparut nou pe piata de la brandurile consacrate de lansete si daca au mai fost testate de cineva cu experienta in a le mirosi .

Din ce am citit , anul trecut au fost valuri-valuri : cand Extreme Pursuit era sus , cand Harrison se tinea tare , cand Greys-urile erau peste toate celelalte , iar Century nu se lasa mai prejos . Printre ele mai aparea cu indrazneala meritata si Pelzer si Sert , Shimano sau Daiwa .

Astept cu deosebit interes cateva pareri ptr a sti spre ce sa ma indrept . Ca daca iti zic trei ca esti beat , te duci si te culci , asa si cu lansetele , daca cei ce le-au testat zic de bine si mie mi se par nepotrivite , inseamna ca ceva este de corectat si la mine (antrenament , tehnica , indemanare , obisnuinta , apucaturi gresite etc).

Multumiri anticipate celor care-mi sar in ajutor .

adi.oprea

Re: TEST LANSETE CENTURY,NASH,GREYS

Mesaj de adi.oprea »

CORNEL IACOB scrie:Duminica,26.03.06,am fost la Peris ca sa testez cateva lansete noi.Am aruncat cu plumb de 120 grame,fir Daiwa 0,31,mulineta Shimano BBRLC si am reusit urmatoarele aruncari:
-Century SP 13"-3,5 lbs.- 134 metri
-Nash Xtreme Pursuit 13"-3-5 lbs. - 135 metri
-Greys 12,6"-3,5lbs.- 125 metri.
Din pacate nu am avut si plumbi mai grei(150gr.) cu care cred ca s-ar fi ''incarcat'' si mai bine atat lanseta Century ,dar mai ales Nash-ul...
Ca si concluzie:superlansete care isi merita pe deplin banii ceruti pe ele de catre producatori.
Pentru amatorii de longcasting le recomand,mai ramane de vazut cum se comporta in dril...
Daca ai apucat sa simti comportamentul sp-ului in dril si cu ce captura.Astept raspuns cat de repede.Mersi
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”