TRAKKER COLOSSUS sau TRAKKER MK3 ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Toderas Bogdan
Puncte: 0

TRAKKER COLOSSUS sau TRAKKER MK3 ?

Mesaj de Toderas Bogdan »

TRAKKER COLOSSUS sau TRAKKER MK3 ? Astept pareri pro si contra din partea detinatorilor!

Florin Marcus

Re: TRAKKER COLOSSUS sau TRAKKER MK3 ?

Mesaj de Florin Marcus »

Sunt si eu interesat de colossus, ceva păreri de la cei care il au?

Florin Marcus

Mesaj de Florin Marcus »

marcus79 scrie:Sunt si eu interesat de colossus, ceva păreri de la cei care il au?
Up.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Acum depinde ce cauti la un cort este imens si montat si strans are 2 genti de transport daca stii ca faci partide de o sap se merita daca nu o sa te plictisesti repede de el.

nokill

Mesaj de nokill »

Lucian_dj are perfecta dreptate. Daca faci partide lungi si ai suficient spatiu in masina convine colossus. Este cel mai frumos si practic cort vazut pana acum de mine.
Bogdan Mocanu-Torino

Florin Marcus

Mesaj de Florin Marcus »

Ms pentru raspunsuri, nu am probleme cu transportul, sunt interesat doar de confortul oferit de cortul respectiv.

lucim23

Mesaj de lucim23 »

In primul rand corturile nu fac parte din aceiasi categorie......ca fost posesor de mk lll, 2 man, pot sa-ti spun plusurile si minusurile acestui cort, materialul Aquatexx, sistemul pe lant din interiorul traverselor si greutatea respectiv dimensiunea la transport (mica) cred ca sunt partile bune ale acestuia......lipsa de spatiu din toate punctele de vedere (inaltime 1.45m!!!!!!,adancime si latime) este un mare minus pentru acest cort, paturile (2) trebuiesc impinse in peretii laterali pentru a avea cat de cat loc 2 persoane, geamurile fata,spate riscand sa fie sparte de ele........barile de tensionare dintre traverse au sistemul cu surubel care, daca ne il strangi pana la perforarea barii interioare poti avea surprize la un vant puternic.........nu vreau sa dezamagesc proprietarii de armo mk ll sau lll DAR dupa parerea mea 2 man este un cort pentru lacuri englezesti, mici, pentru cei care merg la pescuit singuri, in nici un caz un cort de 2 persoane, pentru lacurile din Romania......

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Toderas Bogdan

Mesaj de Toderas Bogdan »

Lucim23 Ms frumos, foarte folositor raspunsul tau, deci clar ma feresc de mk3...nu imi doresc un cort atat de neincamator si problematic chiar si la pozitionarea paturilor

cristiand

Mesaj de cristiand »

desi poate nu fac parte din aceeasi 'liga' dar pentru ca e un topic despre conturi: ce parere aveti despre Chub Super Cyfish 2 man sau despre Chub Cyfish Dome 2 man.
Am avut Cyfish (modeulul) vechi si am fost relatin multumit de el dar pe cele noi nu le-am vazut. se renteaza diferenta de pret pentru acea capsula interioara?
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”